To naprawdę skandaliczne .
Czy doczekamy się takiego rządu który nie pozwoli im na takie zachowania?
Boże widzisz i nie grzmisz co oni wyprawiają
Za dużo mają swobody i popuszczonego pasa
Dobrym wyjściem są pogrzeby świeckie. Im więcej ludzi zacznie z tego korzystać, tym bardziej panowie w sukienkach spokornieją i nie będzie im się wydawać że są pierwsi po Bogu i wolno im ferować wyroki.
Kasandra ty i twoi najblizsi moga korzystac z takich pogrzebow nic mi do tego. Ale skoro ten zmarly 15 latek nie chcial chodzic na religie i do kosciola to jego rodzice zwykle hieny ze nie uszanowali woli swojego dziecka tylko na sile go wprowadzili do kosciola. Pytanie po co? Prowokacja? Co zrobisz jesli i ktos za ciebie zdecyduje zeby cie do kosciola wprowadzic?
Nie mam zamiaru prowokować, tylko napisałam swoje zdanie na ten temat. Wiem jak to jest, że w sytuacji takiej tragedii idzie się utartymi ścieżkami,czyli robi się to co wszyscy - idzie załatwić pogrzeb do księdza.
13:11 ale to jeszcze dziecko piszesz jak zwykła hiena
Jaki problem miała rodzina żeby takowy pogrzeb przeprowadzić.Nie bredż.No i oczywiście jak jest temat o kościele to pojawia się kasandra aby strzelić jadem.
Ludzie,ludzie! Weźcie Wy się wreszcie opanujcie. Gdzie w mojej wypowiedzi widzisz jad człowieku? Sam "strzelasz jadem" pisząc "nie bredż". Pomijając już że powinno być"nie bredź' bo takiego słowa z ż na końcu po prostu nie ma.
13:30. Kasandro, olewaj komentarze jakichś degeneratów alkoholowych. Ja, po jego komentarzach wpisuje w wyszukiwarkę hasło "Do szczęścia blisko", słucham sobie super piosenki sprzed lat i wiem, że jak ktoś pije, to kiedyś się zapije na zawsze, a zatem....do szczęścia blisko:) Polecam tą sama metodę. Pozdro.
Kasandra66, kto ma niby spokornieć i dlaczego ? Dla mnie oczywistym jest że jeżeli ktoś nie czuje się związany z kościołem i całe życie na niego pluje (tak jak Ty) powinien mieć świecki pogrzeb.
Kasandro66 z 12:57, masz rację. Obecna religia nie ma nic wspólnego z tym co głosił Bóg. Pasibrzuchy w sukienkach patrzą tylko na dobra materialne, człowiek i jego uczucia dla nich się nie liczy. Przykład tego prostaka, który śmie nazywać się sługą bożym.
Rozwiń proszę ten wątek, bo aż dech zapiera od dotychczasowej argumentacji- zełaszcza na temat tych różnic.
Czekam 18.34
O Boże ...się w kieszeni otwiera po takich słowach,na pijanego który zabił ani słowa a na dziecko które zginęło pod kołami pijanego tyle przykrych słów i to na dziecko,gdzie oni mają uczucia?