Brak porządku publicznego
Skwer na Ogrodach przy blokach 30 31 przy boisku siedlisko osiedlowych meneli.
Przeszkadza ci to? Bo jeśli są spokojni to mnie rybka.
To jest odkażanie wewnętrzne, panademia.
Jak pije i nie zostawia syfu to mi nie przeszkadza ,u mnie w klatce chłopaki popijają piwko ale jest zawsze porządek i cisza
ojtam w siedzibie partii była libacja i jest ok.
21:13 nie mogą iść do któregoś z nich do domu? Ze znajomymi spotykać się na klatce schodowej:) może jak ktoś jest nastolatkiem, ale to wtedy pije sok
To jest Ostrowiec, tu się pije bo tylko tyle w tym mieście można.
bo co zakazane to lepiej smakuje.Dawniej za komuny były kioski z piwem i jakoś nie było problemu,napił się piwa i poszedł dalej bo w następnym jeśli miał ochotę wypił drugie, a jak sie za bardzo "nawalił" odwieźli go do"żłobka" i po problemie.
Pijecie w lesie,na parkingach,nad jeziorami,na plażach i syf zostawiacie...to jak was nzw.? Menele ?
Kost, to tylko kolejny przykład na to, że za komuny państwo było znacznie lepiej zorganizowane i żyło się lepiej i barwniej niż teraz.
W domu a na powietrzu czy zimno w klatce to całkiem inne piwko niż w domu
Powinno byc zniesione te glupie prawo zakazu picia
To relikt PRL Bylem w Niemczech nad woda siedza sobie ludzie biesiaduja pija piwko To chore ze z nas robia alkoholikow
Jesli ktos sie nie awanturuje nie ma powodu do interwencji to powinno byc dozwolone Popatrzcie jest ogrodek piwny z placem zabaw dla dzieci tam mozna pic a juz na placu zabaw obok nie mozna
Najwiecej pijanych gowniarzy po wyplatach 500+
Gówniarze mają 500+? Je*mój się w ten swój pustak.
Dopóki nie drze mordy i nie śmieci niech sobie pije.Na zdrowie!
Alkohol szkodzi zdrowiu i niektórych uzależnia.