Oglądałem konferencję prezydenta Górczyńskiego z placu budowy. Jak zwykle bez maseczki on i jego towarzysze. Wstyd. Materiał zgrałem i prześlę dalej. Niech cała Polska zobaczy.
W ten sposób prezydent Ostrowca okazuje szacunek dla prawa i daje przykład:))
Szkło kontaktowe byłoby dobrym adresatem - wysyłaj
Kłócą się o Rzeszów, niech zobaczą co w Ostrowcu.
W sumie to ja to bardziej w stronę PiS niż "Górala".
Ale za maseczkę a raczej jej brak pochwalam.
Trzeba wreszcie skończyć tą szopkę.
Maseczki nie pomagają takie są fakty.
Wirus nie jest tak groźny jak ta cała panika.
Jeśli Prezydent wpisuje się w ten nurt to jak dla mnie tak lekko, bardzo lekko plusuje.
Czyli jesteś za tym aby władza łamała prawo ? To ma być przykład ? Dlaczego jedni mogą się stosować a inni nie ? Abstrahując od tego czy maseczka pomaga, czy nie, dopóki jest nakaz jej noszenia, każdy powinien to robić.
A może prezydent już przechorował Covid lub jest zaszczepiony?
Dla Ciebie niegroźny a dla mnie tragiczny 5 osób z mojej najbliższej rodziny ciężko go znosi pod respiratora mi i dodam że najstarsza z nich nie ma jeszcze 50 lat.
Przed szpitalem też nie miał. Jak składał życzenia ostatnio to też był bez.
To jest ostentacyjne lekceważenie przepisów rządu PIS, którego jest przeciwnikiem.
Popieram. Niech chociaż u nas skończy się cały ten cyrk z tym zamordyzmem.
22:06 oj żebyś w tym cyrku nie brał udziału.Nie życzę.
Pochwalasz ? Takie zachowanie prowadzi do anarchii. Ktoś inny np może olać sobie inne przepisy idąc tym tropem.
Pochwalam. Prowadzi do wolności człowieka białego któremu tą wolność odbiera się garściami na każdym kroku.
Nie ma w tym anarchii. Jest przeciwstawienie się elitom.
PiS PiSem ale zobacz jak Łukaszenka się postawił. Czy to jest anarchia że chce dla ludzi wolności i dobrobytu ale nie kosztem odebrania praw na rzecz mniejszości?