Dlaczego Straż Miejska Ostrowiec nie realizuje swoich celów strategicznych dokładnie spalania odpadów w domowych instalacjach grzewczych.
Bo by cię już na świecie nie było ¯\(◉‿◉)/¯
Uuu nie wiedziałem że straż miejska ma w swych celach spalanie odpadów
Dlaczego Straż Miejska nie podejmuje interwencji w zakresie spalania odpadów w instalacjach grzewczych. Dzwoniłem od ok 2 tygodni i nikt nie podjął interwencji. Natomiast mam SMS-y od pracowników Straży Miejskiej żeby dzwonić na Policję na nr 112 lub 997. Czy to jest normalne???
Celem strategicznym każdego strażnika miejskiego jest zapewne spokojne przepracowanie 15 lat a potem emeryturka.
Cele strategiczne Straży Miejskiej: siedzieć przed monitorami w dyżurce:)
Straż Miejska za najważniejszy strategiczny cel ma pilnowanie prezydenta i starosty. To jest najważniejsze. Kiedyś utożsamiali się z Policją Miejską a teraz z kim.
Zlikwidowac sm i mopsy. Do roboty wyslac
Gościu 15:59 i 17:40 Za rzadów SLD/PSL/PO bezrobocie sięgało od 35% w latach 90-tych do 20-15% w latach rządów Tuska. Teraz wynos 6%. O czym ty człowieku mówisz?
W piątek, w godzinach szczytu pokazowo przedefilowało dwóch strażników miejskich. Kierownik pewnie śledzi Forum:)
Głównymi celami jest śledzenie źle zaparkowanych samochodów, spisywanie jakże niebezpiecznych pijaczkow pod sklepami, łapanie psów spuszczonych ze smyczy i sprawdzanie maseczek. Tyle.
Pilnują UM i Starostwa taka straż miejska mnie nie jest potrzebna.
Niestety maseczek nie sprawdzają. Targowisko miejskie i tłumy z maseczkami tylko na ustach, albo bez na zamknietych halach przed świętami, to dopiero była jazda bez trzymanki.