Orientuje się ktoś gdzie w Ostrowcu szukają kierowców C+E? Mam też kat. D ale oferowane stawki są na żenująco niskim poziomie.
W Ostrowcu same "Dziad Transy", nie warto. Szukaj w większych firmach, kierowca nie musi być zatrudniony w swoim mieście.
Akurat ogłoszeń mnóstwo. Nie wiem po co mi były studia. Mogłem zrobić prawo jazdy zamiast matury i studiów i tyle samo bym zarobił. Najwięcej ofert pracy dla kierowców jest.
Ogłoszeń mnóstwo,problem się zaczyna by znaleźć firmę która w jawny sposób nie chce Cię oszukać najniższą krajową na umowie, wynagrodzeniem uzależnionym od kilometra oraz potrąceniami z pensji za każdą możliwą pierdołe.
Być może. Nie szukałem nigdy pracy jako kierowca. Jakbym nie miał głowy do nauki to pewnie bym jeździł. Najlepsza praca jak się nie ma wykształcenia. W porównaniu z budowlanką to i lekka chyba. Choć zawsze jakaś odpowiedzialność i dlatego nieźle się kierowcom płaci.
Skoro nieźle się płaci kierowcom i praca lekka to dlaczego tylko w Polsce brakuje sporo ponad 100tys. zawodowych kierowców?
Bo teraz większość ma studia. Za 10 lat będzie ich jeszcze mniej. Teraz większość kierowców to 50 +. Tak naprawdę to idą do tej pracy Ci, którzy naprawdę nigdzie nie zarobią. Takie moje obserwacje. Praca niewdzięczna i jeśli masz jakieś inne możliwości zarobku to nie idziesz za kierowcę.
A lekka w porównaniu z budowlanką. Nie nadzwigasz się i nie zasuwasz jak na budowie.
Za to jak nie myślisz ,to możesz pozabijać ludzi nie tylko siebie,ot taka lekka robota.
Pomylenie osła z koniem.
To akurat każdy kierowca czy to autobusu czy motocykla. Zawsze trzeba uważać.
Ale nie masz życia. Często rodzinę widzisz kilka dni w miesiącu. Dzieci zaczynają mówić na ciebie wujek.
Oj, oj, do wielu księży ich dzieci całe życie mówią do nich wujku i ani dzieci, ani oni nie narzekają:)
Puk, puk czyżby wielebny ciemniak dał głos pod zmienionym, partyzanckim kryptonimem, czy też może jakiś jego kolega z branży?
Puk puk, czyżby 10:55 to naczelny paranoik forumowy, który wszędzie widzi Ciemniaka lub Felice ?
Dzieci mowia wujek a sasiad siedzi na kobicie,taka to robota