Na Stawkach informacja o walnym. Bez wyborów do rady ? Ktoś może wypowiedzieć się w tym temacie ?
Kadencja poprzedniej się skończyła już ponad rok temu.Mieszkańcy powinni wybrać nową radę,a skoro nie ma wyborów, to coś jest nie tak.Ocenę i wnioski pozostawiam Mieszkańcom.
Zanim coś się napisze na Forum, trzeba dokładnie zapoznać się z tematem. Dostałam informację na temat głosowania a nie o walnym jak pisze założycielka. Chyba że ta informacja jeszcze do mnie nie dotarła.
Oczywiście że tak gościu 10:01. Czas zrobić porządek w spółdzielni.
Ale zarząd doskonale zdaje sobie sprawę, że jak przyjdzie nowa rada nadzorcza to dni zarządu są policzone.
20.38
Wybory będą w wiadomym miejscu. Kandydaci są już znani. Czekali tyle lat to im śpieszno. Będzie przez aklamację.
Tak,pod Lidlem a co zazdrość ci?
15.20
Członkowie poprzednich RN już przebierają nogami, aby powrócić. Wraca ,, nowe". Znowu podwyżki 5 razy do roku.
Teraz już były trzy podwyżki 20:45. Mało tego. Pieniądze zaoszczędzone przez lokatorów za poprzedni sezon grzewczy wliczono w podwyżkę, która obowiązuje dopiero od marca. Czy to dobre działanie ? Ludzie mieli niższe zwroty albo dopłaty. Dość tego!
Jestem osobą pracującą. Czy mam brać urlop, żeby pójść na walne???????????????????????????????
20.50
Tak całe dwa tygodnie. Najpierw będzie,, kampania" później wybór przez aklamację i tydzień święto po wyborach. Trzeba uczcić powrót.
Pewnie to celowy zabieg gościu 20:50.
Skąd wiecie o tym walnym. Ja dostałam taką płacthtę papieru ale tam jest tylko o głosowaniu nad uchwałami. O walnym ani słowa.