Witam. Czy ktoś orientuje się, jakie są zarobki kasjera w Carrefourze i czy to prawda, że np w Biedronce czy Lidlu można zarobić wiecej. Bo słyszałam że w Carfeurze to najniższą krajową. Jestem na erapie zmiany pracy i szukam najkorzystniejszych warunków jako sprzedawca.
Zrobili nowy sklep w Galerii,tam jest dziadostwo jak w Tesco.
Myślę, że Lidl dobrze traktuje pracowników. Nie wiem dokladnie,ale szła bym tam.
Jeszcze słabiej podobno niż jak pracowali na Tesco. Na pewno lepiej w biedrze, tzn w biedronce jak na kasjerki to nieźle zarabiają, ale ciężka praca.
Dlaczego dziadostwo? Jako klientowi mnie sie podoba.dobrze zaopatrzony sklep.ceny moze I wysokie,ale prxyjemnie robic zakupy.nie ma balaganu jak w biedrze
Pracuję w Biedronce już kilka lat i jestem zadowolona, choć praca nie należy do lekkich. Jestem kasjerką ale jak trzeba to towar też rozkładam. Zarobki dobre biorę na rękę ponad 3200 zł i są też różne bonusy.
Właśnie. Różnica kolosalna pomiędzy biedronka a innymi marketami. Chyba tylko harówka większa.
To aż tyle się zarobi w Biedronce?w Lidlu też chyba dobrze zarobia
A mi koleżanka mówiła że pracuje się na 3/4 etatu pensja koło najniższej krajowej, ściąganie z wolego przed świętami.
Też słyszałam że nie pracują na cały etat w marketach i że najniższej nie mają. Ale nie wiem kto by chciał taką harówę za niespełna 2tys.
z tym 3,2 w biedronce to chyba cie ponioslo mysle ze 2700 to max
I to brutto. Ciekawe w którym markecie mają pełen etat? Ktoś wie? Szukam pracy, ale na cały etat i bez ściągania w nocy do towaru. Gdzie polecacie? Bardzo dużo złego słyszy się o pracy kasjerki.
W Biedronce na Długiej i Waryńskiego są kasjerki które mają pełny etat i ponad 3 tys na rękę. Wiem bo moja siostra tam pracuje.
3200 to podstawa!