Wszystko sztuczne nastrzykane,rzesy napiepszobe czyms ze nie da sie patrzec,usta pomalowane
Niechlujnie za linie kreski,ochyda!
Wczoraj stala przede mna w biedronce
Mloda baba I ledwie oko otwierala takie
Miala ciezkie od tuszu I posklejane
Wygladalo to nie chigieniczne
Zygac mi sie chcialo!
Adasiu, mnie się chce rzygać jak widzę, że niby Polak a pisać w ojczystym języku nie potrafi.
Czemu piszesz wierszem i a tak rażącymi błędami? To naprawdę wygląda niehigienicznie. W jednym słowie dwa błędy. Masakra.
Ohydni to są faceci w Ostrowcu,niedomyci,ziejący alkoholem,łysiejacy,brzuchaci,ubrania z lumpeksu,maminsynki i bez celu w życiu a wymagania mają jakby Barbie szukali...zresztą sami zobaczcie co o kobietach piszą...buhaha..po naszym mieście chodzi wiele atrakcyjnych,zadbsnych kobiet a zadbsnych mężczyzn brak,no chyba że przyjezdni...
Dlaczego obrażasz wszystkich mężczyzn? To, że jesteś samotna i opisy wyglądu kobiet tak Cię uraziły, ponieważ pasowały do Ciebie nie oznacza, że możesz obrażać zadbanych i przystojnych mężczyzn. Lecz kompleksy w inny sposób. Ja uważam się za atrakcyjną i mnie nie biorę sobie do siebie wszystkiego co piszą. A mężczyzn jest mnóstwo przystojnych i zadbanych, ale najwidoczniej nie miałaś okazji spotkać takowych, ponieważ nie byli Tobą zainteresowani.
Napewno nie jesteś atrakcyjna bo byś tak nie pisała...inteligentna też nie a i brak ci gustu bo przystojnych mądrych mężczyzn tu brak,no chyba że gustujesz w emerytach ale to potwierdza u ciebie brak gustu i klasy
jak jesteś INFP to cie biere nawet jak jesteś mało przystojny, łosobowość jee najważniejszo!
Różne potwory się kręcą po Ostrowcu
Z tym wzrokiem jak by plakaly,, od tych rzęs wklejanych. A jedna to przebiła wszystkie
Brew długości 2 cm zaczyna się W połowie długości (u normalnych ludzi)
Jeszcze jakaś przerwa
Jakieś rogi A tapety tyle co w magazynie Castoramy .
Cała facjata jak z horroru.
do sam. nie martw się idą święta i można złapać dola samemu,rozumie cię.ale uwierz mi że wygląd to nie wszystko mimo że większość zwraca na to uwage,charakter dla mnie najważniejszy, napiszesz coś o sobie wiek itp pozdrawiam
Do Ola. Jestem Marcin Mam 30lat od 5 jestem sam. Nieoto chodzi ze święta spędzę sam dom będzie petny ludzi:) tylko ze to nietosamo.