Mam rację, bo przeczytałem w internetach że na świecie jest około 30 mln zarażonych,a nie 2 mln jak się oficjalnie podaje. To żadna tajemnica ani manipulacja, takie wyliczenia zrobili niemieccy naukowcy i to właśnie dzięki ich pracy opracowałem swój własny sposób wyliczania!
Ośla łąko, nawet liczyć nie potrafisz.
6 000 000 000 ludzi na świecie dzielone przez 30 000 000 daje 200. Z tej proporcji na 40 000 000 ludzi w Polsce byłoby zarażonych 200 000. A nie 2 miliony.
Przyczytaj jeszcze raz na głos.
Znalazł się matematyk, który nie wie ilu jest ludzi na świecie hehehe
7,594 miliarda (2018) a nie 6 miliardów, czaisz różnice? Zanim odpowiesz przeczytaj 10 razy na głos, przodem do ściany.
Ośla łąko, chodzi o rząd wielkości.
7 594 000 000 dzielone przez 30 000 000 rzekomo zarażonych daje 253. Z tej proporcji na 37 970 000 w Polsce byłoby zarażonych 150 000. Jeszcze mniej niż 2 miliony.
Siadaj, pała i może będzie komis jak skopiesz ogródek. A na razie, przeczytaj jeszcze raz na głos.
Taa, teraz chodzi o rząd wielkości, a może o rząd Pisu, co? Dane które podałem są z 2018 roku, teraz mamy 2020 rok, tych ludzi będzie już ze 4 miliardy więcej, a ty prawisz o jakichś rzędach? Nauczyciel tańca! hehehe
Ale mogę nie mieć racji, bo jestem debilem. no cóż . Platforma jest najlepsza.
Ziew...
Rząd tuska był najlepszy masz jakies ale.
Zmęczyłeś się bidoku tym wybiórczym liczeniem? Nie dziwię się, coś ci tam dzwoniło, tylko nie wiadomo w którym kościele. Następnym razem proponuję zaciągnąć wiedzy zanim postanowisz pouczać innych
Testami gdzie nawet w oleju silnikowym pokazuje covid, i ty w to wierzysz ??
Jak napisałem, że 1 900 000 osób może być zarażonych to pisaliście, że jestem chory umysłowo, że nie mam pojęcia o matematyce.
Jak Szyumowski mówi że 1 600 000 może być zarażonych to piszecie, że koronawirusa można znaleźć w oleju.
Dlaczego teraz nikt mnie nie wyzywa?????
https://wtk.pl/news/59986-16-mln-polakow-przeszlo-juz-zakazenie-koronawirusem
Jak wygra pis to korona nadal będzie wg nich żeby zarabiać, jak po to korona zniknie bo go nie było?
Do moich fanów którzy tak pięknie mnie wyzywali. Przeczytaliście już artykuł?
Wynik z dnia na dzień coraz bardziej realny.
Podkręcamy na 8 mln?