Nie rozumiem. Prawdziwy Polak i patriota szanuje tradycje i swoich przodków.
Nawet jak są represje. Czym będziemy jak zapomniemy kim jesteśmy i skąd się wywodzimy?
Kaczyński to rozumie. A wy nie?
W dzień policja a wieczorem ludzie przypomną sobie wczesne lata komunizmu i poskaczą przez płot.
wczoraj w Polsat news podano wiadomości za jakimś profesorem że wirusem na świeżym powietrzu trudniej się zarazić:)
Daj przykład i zrób to pierwszy założycielu wątku.
no w sumie jak nie pójdziesz na cmentarz 1 listopada to nie jestes Polak patriota ..... jprdl .... . Byłem 28 i na grobach rodzinnych i na grobach polskich żołnierzy i ofiar okupantów. Ujmy nie poczułem i myślę, że zmarli też nie poczują , pamiętamy cały rok a nie tylko jeden dzień. Decyzja rządu głupia i zbyt spontaniczna ale nie róbmy z siebie niedojd można chodzić przed czy po 1 listopada. Co ? boicie się, że ktoś oceni stan świeczek czy kwiatków na grobach waszych bliskich ???
Kurła wstyd, że urodziłam się polką, wstyd że drób i świńskie koryto rządzi ludźmi.
Kurła wstyd zawsze możesz zmienić płeć Lempart ci sfinansuje z zabranego 500+
Ja tam jestem dumny z bycia Polakiem.A jak się brudek w ojczyźnie pojawi to posprzątam a nie wrzeszczę na pół Europy.
Dokładnie można było iść 29 października hehehe ale jak ktoś lewak i wolał protestować to teraz ma
Niektórzy tylko 1 są aktywni na pokaz. Rewia mody itd.... a potem cały rok zapominają o przodkach. Założycieli wątku: SPIERDALAJ!!!
No to jak cały rok zapominasz to twoja sprawa. Ja pamiętam. Też spierdalaj