Dzisiaj i jutro wspominamy tych, którzy odeszli. Bez jadu, hejtu, polityki, wyzwisk. Po prostu bądźmy pamięcią z tymi, których już nie ma wśród nas.
Ja wspominam caly rok a nie dzis i jutro
Ja cały rok chodzę i jeżdżę a nie tylko 1 raz w roku.
Ja mam trochę inne zdanie w tym temacie. Wiadomo, że każdy normalny człowiek odwiedza przez cały rok groby swoich najbliższych, którzy odeszli, ale przecież przez całe nasze życie przewijają się też inni ludzie, którzy odeszli, a byli naszymi przyjaciółmi, znajomymi czy osobami znanymi, które ceniliśmy. O takich ludziach warto wspomnieć właśnie dziś.
Jaka miłość do bliźniego wyziera z Twojego wpisu. Daję głowę, że w każdą niedzielę klęczysz w pierwszych ławach któregoś z lokalnych kościołów, bo to takie charakterystyczne dla najbardziej bogobojnej grupy społecznej.
Dziś, w telewizji POLSAT można będzie obejrzeć koncert upamiętniający zmarłych artystów polskich "OCALIĆ OD ZAPOMNIENIA", w którym usłyszymy największe przeboje między innymi: Krzysztofa Krawczyka, Kory, Zbigniewa Wodeckiego, Anny Jantar, Czesława Niemena. Początek koncertu - godz. 20:00
KAŻDY CZŁOWIEK JEST TYLE WART, ILE DOBRE WSPOMNIENIA PO JEGO ODEJŚCIU. Niektórzy dyskutanci na tym forum ostro pracują na to, aby po ich odejściu(nikt nie jest nieśmiertelny) pamięć o nich zaginęła na zawsze.
Strach napisać w tym wątku o kimkolwiek, kto żył między nami i odszedł za wcześnie, aby nie narazić jego pamięci i jego rodziny na opluwanie i wiadra jadu. Dlatego może tak to załatwmy: wieczny odpoczynek racz dać Panie wszystkim zacnym, uczciwym, szlachetnym ludziom z naszego miasta, którzy odeszli, ale swoim życie zasłużyli na to, że na zawsze pozostaną w naszej pamięci.
Zbigniew Pacelt, Grigor Szginian RIP :(