jestes fra jerem i tyle powiem!!! pozatym to nie moj brat poprostu na siersciuchy i psy nie sa wazniejsze niz człowiek a szczegolnie dziecko! arany
Miałam przekazać 1% na tego chłopczyka - ale po wpisie Pana G. że to bardziej szczytny cel niż bezdomne zwierzeta rezygnuję.
Myślałam że tak ciężkie przeżycie jak choroba bliskiej osoby rodzi empatię do całego cierpienia, jak widać w niektórych wypadkach jeszcze większą podłość.
Jest bardzo dobrze prosperujące stowarzyszenie dla zwierzaków z Jędrzejowa - działają tam dosłownie 3 osoby, mimo to są w trakcie budowania schroniska!
Bardzo proszę o przekazanie 1% dla nich.
http://www.obrona-zwierzat.pl/jak-nam-pomoc.html
na stronie wszystkie informacje
Agato z 09:00 wstyd za Ciebie.
Możesz dziecku nie przekazać! Nie musisz!!!
Za taki wpis wyżej ja ja jako jedna z wielu matek strzeliłabym Cię w ryj.
Robić się nie chce w normalnej pracy to zakładacie schroniska i niech ludzie kasę dają na Wasze hobby.
Mało logiczny baltazar gapka gapa.
Pani Aniu sam mam dzieci i wnuki,Nigdy w życiu nie napisałbym tak jak pani pozbawiona serca do dzieci.Jak można byc takim okrutnym i nieludzkim.
Przypuszczam że nie ma pani dzieci dlatego z t
aka lekkością języka pani i pani przyjaciółka Agata są tak brutalne na krzywdę.
Pamiętajcie młode panienki Bóg nierychliwy a sprawiedliwy.
Baltazar@ Dziś, 17:06
drogi baltazarze, Anka z Animalsów nie jset tu ani brutalna ani pozbawiona serca, ona pisze tylko o tym, ze sa rózne organizacje, które wspieraja i pomagają w róznych potrzebach, jedni dla ludzi, inni dla ludzi i zwierząt, nie ma powodu, zeby pisać, że jest OKRUTNA I NIELUDZKA.,....
nie osmieszaj sie, nieludzki to jest morderca, nie ten, kto dzieciom nie odmawia a i zwierzetom da
serdecznie cie pozdrawiam
twoja
była
.... krowa......
1% przeznaczyc dla ludzi?Ludzie to chuuuuje.
baltazar to kobioeta i nie ma wnuków i pieprzy trzy po trzy
Nie nawidze dzieciarów. Kocham, psy. Pieniądze oczywiście na małego pieska.
ja nienawidzę ani bachorów, ani żadnych zwierząt! A 1% polecam oddawać Panu Kulczykowi!
PanGadułaKrytyk (choć pana w tobie ani śladu)
po raz setny powtarzam swoje zdanie
UWAGA - CZYTAJ:)
1) ludzie sa dla mnie ważniejsi od zwierząt,
(choć taki radko mladic to nie wiem, szczerze mówiąc, czy np agnieszka frykowska, tudzież ktoś, kto bije dziecko w Polsce tak długo, że Ono zostaje kaleka na całe życie...)
2) kazdy ma prawo pomagac komu chce
3) nie masz prawa być agresywny i chamski w stosunku do ludzi chcących nakarmić 7 bezdomnych psów, czy nawet 10, nie świadczy to o tobie dobrze, nie pokazuje szlachetnego człowieka
4) nie mów innym, ze ich celm jest mniej wazny, bo dla kochających zwierzęta dzieci za wsze sa piekne, kochane i ważne - najwazniejsze - nawet dla wujka Hitlera, oby nigdy nie powrócił w osobie 123 lub jemu podobnych
jak mówi moj kolega z dalekiego kraju - no skąd ta agresja? chyba słabość jakaś????
nie krytykuj pomagających zwierzetom, krytykuj tych, którzy powiedzą, że nie pomogą dziecku - to faktycznie sa chorzy ludzie
Kocjusz hmmm krytykuj swoja mame jak robi zupe a nie mnie!
nie szkoda Wam czasu zajmować się grupą frustratów , niech zajmą się sobą bo piszą o psach i kotach ukrywając swój debilizm .
wiec twoja MAMA musi byc bardzo dumna ze ma tak madrego synka i ze synek pokazuje swoja owa wyzszosc w sposob tylko adakwatny do tego za kogo sie uważa , rob co chcesz pisz co chcesz ja Pisze Sobie to co uważam wyraziłem słowa krytyki w stosunku do ludzi ktorzy pomagaja na pierwszym miejscu zwierzetom a nie ludzią takze i nie staraj sie na siłe udowodnić że jestes bardziej inteligentny od innych wyważszac swoja osobe możesz w swoim gronie! ja takich ktorzy sie wywyższaja (a tylko im sie wydaje ze sa lepsi od innch) bardzo zle odbieram . Wyznajac Zasade ze ten kto nie lubi zwierzat jest mniej inteligentny i znajduje sie pod toba w hierarchii jest raczej samolobnym i mało szlachetnym dla kogoś kto sie obwieszcza jak to wszystkich Kocha!
gadu gadu, a psy ciagle sraja na trawniki
sprzataj sam, do roboty leniu smierdzacy
jesteś żałosny ,twoje kompleksy cię przerastają ?.
zrób coś z tym.
Wsiury są po to bym miała co jeść. Odwieczny porządek świata tam jest ich miejsce. Zawsze była służba i elita. Od tego som by pasali bydło i pracowali na mój dobrobyt. Sam jesteś ze wsi i bronisz plebsu bo do niego należysz. Pasaj gęsi a potem zabij i przygotuj mi na obiad.