Miałam przekazać 1% na tego chłopczyka - ale po wpisie Pana G. że to bardziej szczytny cel niż bezdomne zwierzeta rezygnuję.
Myślałam że tak ciężkie przeżycie jak choroba bliskiej osoby rodzi empatię do całego cierpienia, jak widać w niektórych wypadkach jeszcze większą podłość.
Jest bardzo dobrze prosperujące stowarzyszenie dla zwierzaków z Jędrzejowa - działają tam dosłownie 3 osoby, mimo to są w trakcie budowania schroniska!
Bardzo proszę o przekazanie 1% dla nich.
http://www.obrona-zwierzat.pl/jak-nam-pomoc.html
na stronie wszystkie informacje
Gość ...
Wczoraj, 23:19
* Sieć: Neostrada TP.
a gdzie ma chomika trzymać? założyć złoty łańcuszek i łóżko mu odstąpić!
Złośliwość Twoja jednak nie ma końca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodam, że najpierw trzeba spojrzeć: czy ja robię wszystko dobrze a później wytykać innym!
brawo agata
a co do chomika, o co chodzi? :)
po co chomikowi łózko?
Nie każdy siedzi tu cały czas i nie musi być obtrzaskany jak i gdzie wpisać, żeby było dobrze,
żeby nie popsuć wątku animals.
Ludzie czy tu chodzi o to ze nie w tym watku napisałem wezcie sie ogarnijcie tu chodzi o los dziecka a wy obojetni jestescie i tyle to tak jak twoje dziecko by było chore a ja bym ci na to powiedział ze nie w tym watku załozyłes temat co ma jedno do drugiego!!
A przepraszam to jest wątek 1% na Animals, ktoś go założył bo chciał się dowiedzieć jak może pomóc Animalsom, więc Twoje sugestie do Agaty są w ogóle nie na miejscu... Są organizacje, które pomagają ludziom, są też organizacje które pomagają zwierzakom.
Wiadomo, trzeba pomagać sobie nawzajem, ale tak szczerze to czy ktoś myśli o potrąconych zwierzakach leżących w rowie, konających z bólu?
Każdy ma wybór komu chce przekazać swój 1% i powinieneś to uszanować Gosciu
Pani Aniu sam mam dzieci i wnuki,Nigdy w życiu nie napisałbym tak jak pani pozbawiona serca do dzieci.Jak można byc takim okrutnym i nieludzkim.
Przypuszczam że nie ma pani dzieci dlatego z t
aka lekkością języka pani i pani przyjaciółka Agata są tak brutalne na krzywdę.
Pamiętajcie młode panienki Bóg nierychliwy a sprawiedliwy.
sa organizacje dla ludzi i sa organizacje dla zwierzat, kazdy robi z pieniedzmi co chce anka baltazarze nie jest okrutna i nic zlego o dziecku nie pisze cos czytasz niedokladnie
no fakt, zwierzeta trzeba wspomagać, ale jak mam wybrać to oddam na potrzebującego człowieka
Pani Aniu sam mam dzieci i wnuki,Nigdy w życiu nie napisałbym tak jak pani pozbawiona serca do dzieci.Jak można byc takim okrutnym i nieludzkim.
Przypuszczam że nie ma pani dzieci dlatego z t
aka lekkością języka pani i pani przyjaciółka Agata są tak brutalne na krzywdę.
Pamiętajcie młode panienki Bóg nierychliwy a sprawiedliwy.
Baltazar@ Dziś, 17:06
drogi baltazarze, Anka z Animalsów nie jset tu ani brutalna ani pozbawiona serca, ona pisze tylko o tym, ze sa rózne organizacje, które wspieraja i pomagają w róznych potrzebach, jedni dla ludzi, inni dla ludzi i zwierząt, nie ma powodu, zeby pisać, że jest OKRUTNA I NIELUDZKA.,....
nie osmieszaj sie, nieludzki to jest morderca, nie ten, kto dzieciom nie odmawia a i zwierzetom da
serdecznie cie pozdrawiam
twoja
była
.... krowa......
taki fajny wątek i ludzie wielkigo serca.Myślałem ,że będzie miło,a ty znów przepychanki słowne.Szkoda!
jeszcze jedna grupa frustratów ...........
przyjrzyjcie się tym "obrońcą " ..........czego ?????
Pani Aniu, proszę się wpisami takich podobnych "wielbicieli" zwierząt jak p. Baltazar nie przejmować, popieram Panią i Animalsów i na pewno swój 1% oddam na pieski :)
a tak a propo, warto wspomnieć, iż to, jak mamy stosunek do naszych mniejszych braci definiuje nas jako ludzi i dzieli na tych prawdziwych, ludzkich, z sercem i ich przeciwieństwa.
Panie Baltazarze, pan wie, że można kochać i dzieci i zwierzęta JEDNOCZEŚNIE??
Ymmm nienawidze zwierzat Kocham Ludzi jesli ciebie to nudzi to moge powtarzac to tyle razy ile chce mam do tego prawo!!! Pieniadze oczywiscie na Małego Adasia!