W tym roku po haniebnym wpisie na fb Pana prezesa Ostrowieckich Patriotów który wchodzi w du... aktualnej władzy nie wybieram się na ostrowiecki rynek 1 sierpnia. Już od dawna organizatorzy są tylko patriotami z nazwy. Na sesji nigdy ich nie widziałem czy to miasta, czy powiatu. Oprócz ustawiania ludzi na rynku, zbiórek żywności i krwi nie widziałem ich innych działań. Słabe to bardzo, ale bardzo po ostrowiecku.
ja też nie
Wstyd
Ja tez nie idę. Panie Michale ale się Pan stoczył.
miałby prawicy w tyłek wchodzić?
Razem z tymi, którzy jeszcze jakiś czas temu szli w styczniu z wiązankami dziękować "wyzwolicielom Ostrowca", wstyd
Nie popierasz PiSu-nie jesteś patriotą.Jasne?
To się już Patrioci zbratali z dychą starczy? jakim prawem używają wobec siebie słowa patrioci?
A tak niedawno organizowali jeszcze marsze pamięci żołnierzy wyklętych (ale nagle przestali i to robić) i wtedy krzyczeli: raz sierpem raz młotem. Teraz wobec nich można by krzyczeć to samo. Tchórze.
Pierwszy raz nie pójdę
Rzeczywiście krzyczeli raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę, a teraz razem z czerwoną ...
Założycielu wątku, tusknięty prowokatorze szambiarze nie sa tam potrzebni.
Oj słabi ci patrioci i chyba garstka ich została. Ja się tez nie wybieram. To hańba dla powstańców warszawskich. Myśle ze wstydziliby się za takich organizatorów.
Zawsze na Rynku o 17-tej byli przedstawiciele lokalnych władz. Nic nowego, po co ten hejt?
Ja ide, bo to mój patriotyczny obowiązek wobec tych, którzy poświęcili życie dla Ojczyzny.
Do tej pory to stowarzyszenie było organizatorem, a władze uczestnikami
Na razie to leci ruskie disko z okna
Ale wstyd. Jacy to patrioci? W taki sposób miasto przejmowało już wiele imprez.
Jak to mówił mój dziad "jaszczurka też gad"