Co niezgodnego z regulaminem forum było w założonym dziś wątku o 80 rocznicy powstania Warszawskiego?
Chyba nawoływaniie do nieuczestniczrnia jest kontrowersyjne, a jednak wątek jest.
Czyżby cytat z Żaryna klul administratota w oczy?
Jebać banderowców
Jacy to patrioci właśnie pokazali swoim zachowaniem. Ja nie idę. Nie będę stał w jednym szeregu z komuchami i Dziećmi TW.
Może niech robią takie imprezy w gminach, z których pochodzą. Z roku na roku 1 sierpnia na rynku jest mniej ludzi. To chyba o czymś świadczy. To Stowarzyszenie to więcej mówi niż robi. Taki zachowawczy patriotyzm.
A widzieliście na FB tłumaczenie Pana prezesa?
„Miło mi poinformować, że organizowane przez Ostrowieccy Patrioci wydarzenie z okazji 80 rocznica wybuchu Powstania Warszawskiego zostało włączone w uroczystości miejskie.
Wszystkich serdecznie zapraszamy, przeżyjmy wspólnie ta ważną rocznicę”
jednak, żeby nazywać się patriotą to trzeba mieć do tego jakieś podstawy. Nie wycierać sobie usta dziadkami i babciami tylko samemu pokazać ile warte są nasze słowa. Pan niestety zawiódł wielu Panie Michale.
A podobno uczczenie powstania nie powinno dzielić ludzi.
Władze często przychodziły na te uroczystości.
Poseł Kryj przyjdzie? bo przychodził
Na miesiecznice
Paryjoty teraz jak tłuste koty przecież to było 80 lat temu ,uczestników zostało niewielu trzeba bylo dbać o nich po 1989 a nie teraz palić race i udawać jedność
A gdzie byli Ostrowieccy patrioci jak Pani Monika robiła Apel Pamięci na cmentarzu przy ulicy Denkowskiej? Wybiórczość a może nie przyszli z jakiegoś powodu?
Bo to by się władzom nie spodobało?
Nie przyszli bo nie byli współorganizatorami? Ile takich wydarzeń oprócz rocznicy wybuchu powstania warszawskiego organizują? Dlaczego nie organizują wydarzeń związanych z naszym regionem, powiatem tylko skupiają się na Powstaniu Warszawskim? Patriotyzm to ma się w sercu, a nie drze się jape do megafonu, rozdaje chorągiewki. Nigdy na to nie chodziłem, bo nie podobają mi się ludzie z tego stowarzyszenia. W mojej ocenie są bardzo nieszczerzy.
Dyktatura u władzy.
Wąsik i Kamiński ponownie na celowniku prokuratury Bodnara. Kuriozalny wniosek do europarlamentu
Prokurator Generalny Adam Bodnar przekazał do przewodniczącej Parlamentu Europejskiego wnioski o wyrażenie zgody na pociągnięcie do odpowiedzialności karnej europosłów - Mariusza Kamińskiego i Macieja Wąsika. Sprawa jest niesamowicie absurdalna - chodzi o to, że posłowie... wykonywali swoje obowiązki na posiedzeniu Sejmu 21 grudnia 2023 r
Ciekawe dlaczego kopertnikiem i koniem nie zajmują się z taką samą gorliwością 17:03.
Wstydźcie się ostrowieccy patrioci
O jacy oni kryształowi, ci Wąsik i Kamiński.
Tacy sami jak Tusk Bodnar i reszta..ocena będzie w historii