Polityczna banda rządzi dziś Polską i niszczy wszystko co się da. To się źle skończy dla nich.
1 sierpnia o godz. 17-tej, jak co roku patrioci tworzą znak Polski Walczącej na Rynku.
Dlaczego Radio Ostrowiec o tym nie mówi, a zaprasza tylko na wspólne śpiewanie piosenek na dziedzińcu OBK. Nazwy tego dziedzińca nie wymienię, bo jej korzenie są postkomunistyczne a żołnierze AK rozpoczeli powstanie, aby zapobiec komunizmowi.
Ja tez się nie wybieram. Pokazali swoje prawdziwe oblicze.
A może po prostu byli w pracy?
Nie wybieram się. Nie chcę stać w jednym rzędzie z tymi od dycha starczy.
ja też
z dychą i Józkiem będą mówić patriotyzmie
Zawsze i wszyscy są w pracy?
Jak komuś się nie chce przyjść na uroczystości organizowane przez kogoś innego to zawsze dobra wymówka jest praca lub dziecko. To taki wybiórczy patriotyzm.
A co mają grafik podawać?
Nie widać ich nigdzie i tyle
nie pamiętam, żebym ich kiedyś widział na wydarzeniu organizowanym przez kogoś innego
Patriotyzm jest passe, teraz panuje RTV i GD.
Czyja będzie Polska? - to pytanie jest wciąż aktualne
właśnie nastąpiło samozaoranie
Z całych sił 10:49. Aż im w pięty wejdzie. Przyjdzie czas że nieźle bekną za to bezprawie.
O proszę ostrowieckie Polaczki cebulaczki dają głos . Żałosni ludzie zrozumcie że te uroczystości są ogólnopolskie a nie jakiegoś stowarzyszenia i każdy ma prawo w nich uczestniczyć. Bardzo dobrze że się nie pojawicie bo to czas pamięci a nie polityki .
Patrioci za "dychę".
Ale czy starczy..?