Z okazji dnia mężczyzn
życzę Wam koledzy
gwiazdki z nieba,
kasy ile potrzeba,
samych radosci,
słońca w błękicie,
uśmiechu przez calutkie życie,
i niech Wam się spełnią wszystkie marzenia
no i w ogóle najlepsze życzenia.
Moja Kobieta kupiła mi skrzynke piwa w życiu bym się po niej tego nie spodziewał.No to dziś z kumplem porządzimy heh.
Skoro dziś świętują faceci:)))to wszystkiego najlepszego Panowie!!! Kasy, szczęścia i mnóstwa miłości Wam życzę oraz spełnienia marzeń nawet tych najskrytszych:)))
Najserdeczniejsze życzenia naszym kochanym mężczyznom i tym małym i tym dużym szczęścia, zdrowia, miłości, radości.
W tym wyjątkowym dniu pragnę podarować Wam Panowie wszystkie wspaniałości świata, która dadzą Wam radość, miłość i szczęście.
Wszystkiego najlepszego w Dniu Mężczyzny -wszystkim mężczyznom życzę zdrowia ,usmiechu,miłości i dużo cierpliwosci dla nas-pań .
Już jutro zastanawiam się nad oryginalnym prezentem dla mojego misia coś doradzicie
Taaa, już widzę te kolejki w kwiaciarniach, monopolowym. Te porwania do kina, restauracji. Równouprawnienie...
12.33 lodzik z finalem
Życzę Panom dużego poczucia wartości i męskości. Nie dajcie się zwariować żadnym chwilowym modom. One przemijają. Naturalne piękno pozostaje.
Z dedykacja muzyczna:
Kiedy wracasz do domu a tu duży schabowy z frytkami i ulubione piwo do tego uśmiech żony i w dodatku zestaw perfum.Skarb Kobieta