I pomyśleć, że gdyby Emilia Wojtyła przedłożyła swoje życie nad życie poczętego dziecka, którym obdarzył Ją Bóg i dokonała aborcji w zgodzie z lekarzem twierdzącym, że dziecko, które w niej żyło, zagraża Jej życiu, Karol Wojtyła nie narodziłby się. Piękne świadectwo odwagi kobiety i Jej męża, jak też tego, że to Bóg trzyma nasze życie w swoich rękach... na przekór ludzkiemu pojęciu o własnej nieomylności.
Niestety radykalizacja postepująca gościu 22:58.
Pomniki sa za to, żebyś komunistyczny intelektualny karle mógł te bzdury tu pisać.
Bredzisz ,powtarzasz to co wcisną,,obrońcy wiary i Ojczyzny"jesteś nieudoczony np wywiady o,Zięba bliskim przyjacielem NASZ PAPIEZA do g z 7:36
Obrońca pedofilii, który kazał rodzić kobietom z Sarajewa dzieci poczęte w wyniku gwałtu, prał drudne pieniądze sycylijskiej mafii.miał cichy układ z komunistami, będąc już księdzem oddawał się celesnym uciechom z kilkoma kobietami. Normalnie sama dobroć i świętość. Jak to powiedziała pewna pani profesor, Wojtyła, to taki Kaczyński kościoła.
No, to teraz może i sobie poużywać...
Jesteś złym człowiekiem. Będziesz jeszcze cierpiał za tak plugawy wpis.
No tak, bo teraz jak się prawdę mówi głośno to w oczy kole. A no tak zapomniałem Waszą prawda jest ważniejsza od mojej.
Nikt nie ucierpiał tyle, ile ucierpieli Polacy od komunistycznych okrutnych bandytów.
Jaką prawdę ? Twoją 10:19 ? Masz jakieś dowody ta tą swoją prawdę ? Zdajesz sobie sprawę z tego, że łamiesz ósme przykazanie dekalogu ?
Jakieś dowody na poparcie swoich tez? Gdzie te kobiety? Jakieś dokumenty na układ z komunistami? Dowody o pranie brudnych pieniędzy czy tuszowanie pedofilii? Prosimy o fakty a nie kalumnie w urbanowskim stylu. A zapomniałem... masz dowody w swojej schizofrenicznej głowie.
Gościu z 10.10 - w momencie bólu pamiętaj o swym plugawym wpisie.
22:47 nie gdybaj.
Bylo gazowanie manifestacji jak w wawie?