Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Odp.: Gdyby dokonano aborcji Stalina to...

Zesrają się nim nie można tego słuchać i oglądać. Dajcie im majty osrane to będą całować.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Odp.: 100. ROCZNICA URODZIN KAROLA WOJTYŁY

Nie zmieniaj tematu wątku...by trudniej było wyczuć skąd unosi się ten "swąd rozdeptanego goowna" wyszukując wpisy po nicku wypowiadającego się. Ok..cwaniaczku pilnujący swoich parszywych interesów w tym mieście ?:))

Felice123
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: 100. ROCZNICA URODZIN KAROLA WOJTYŁY

Felis jak nie masz argumentów to przestajesz być inteligentna a stajesz się w złości obrzydliwa to tylko upewniło czytających twoje wypowiedzi w różnych wątkach że z Bogiem i miłosierdziem nie masz nic wspólnego,Bratem w wierze jest dla ciebie tylko Magilla a na innych rzuć kamieniem.Czytaj Pismo Swięte ze zrozumieniem.Nie chcę już z tobą rozmawiać.Dlaczego tak walczysz o Magillę nie będąc wywoływana do wypowiedzi,czy sądzisz że on sam nie da rady przecież jest w końcu mężczyzną a ty kobieta tak bardzo chcesz być jego tarczą,dziwne to.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie ogarniasz istoty wspólnotowości budowanej na Bogu. :))

Felice123
                Zgłoś
                Odpowiedz

Felice ty ją oczywiście ogarniasz i dlatego tak doskonale budowałaś ją w rozmowie ze mną,jesteś po prostu żałosna,ale przyznam że tą walką o mężczyznę rozbawiłaś mnie.Jak to było i duszą i sercem, brzmi prawie jak oświadczyny lub ślubowanie.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Nie interesuje mnie twoja niezdrowa (z nieczystego serca wypływająca) ocena relacji, których nie ogarniasz. Tak samo zresztą, jak nie interesowały mnie podobne nsynuacje na temat mnie i Ciemniaka13. Bóg, ja, Ciemniak i Magilla znają prawdę o tych zdarzeniach...to wystarczy.

Felice123
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

* insynuacje

Felice123
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Tak, ciemniak mi mówił, ze buzi nie było, tylko, bo nienajświeższy był. Reszta była ok.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Desperacko podążasz za Magillą i wyczekujesz Ciemniaka. Jedna kobieta, dwóch facetów, do tego mąż, dzieci... Wygląda to jak wygląda.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Dziś Felka dostała w dupę od paru osób na forum i co sie okazało.? Uciekała od faktów, na które nie potrafiła odszczeknąć. Moze to jest sposób na tą pokrakę.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Górczynskiego Opowiesci piszą że jest setna rocznica śmierci Jana Pawła II.Czy ta gazeta już zeszła na dno?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 50

A ty pisząc to zaliczasz tylko ból doopy z powodu naszych tutaj, wspólnych, ciekawych konwersacji (we troje swojego czasu, tj. i z Magillą i z Ciemniakiem), czy ból istnienia z powodu tego, że ludzie prawi i sprawiedliwi w tym mieście potrafią się jednoczyć przy stole Pańskim powodując szczerzenie kłów przez ukrytych na tym forum arbuzów?

Odpowiedź, jak by ona nie była, mnie nie interesuje ( sobie uświadom własne intencje odpow. w myślach)...tym bardziej, że przesadzam właśnie kwiatki i zioła, więc żegnam

Ps. Desperacja i wyczekiwanie są mi równie obce, jak zdrady przysięgi małżeńskiej.

Ps.2 Koledze zaś z 13.52 już teraz mogę powiedzieć, że posługując się kłamstwem, jest przegrany na starcie.:))

Felice123
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Hehe.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 53

To ja Ci powiem jak to widzą "świeccy":

Znudzona mamuśka szuka przygód na forum.

Alleluja!

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Znudzonych mamusiek poszukaj w swoim małżeńskim łożu. :))

Felice123
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

Jeszcze jedno w kontekście jawnych, kłamliwych insynuacji, które tu jak i w tamtym wątku o tęsknocie tak "skrycie" póki co, przyszłościowo prowadzone są z pewną dozą przypuszczeń ( głównie gdy chodzi o połączenie treści z siecią operatora, jakim posługuje się osoba zamieszczająca je, choć na ogół, w innych wątkach na tym forum, operator jest ukryty) to powiem krótko: To też wam się nie uda. Kłamstwo odkryte przestaje kąsać.:))

Mam nadzieję, że Magilla też się odetnie od waszych kłamstwek (od @"rrrrrr".):))

Bawcie się dalej w ten sposób, a sprawiedliwość Boża z pewnością was nie ominie.

Felice123
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

W związku z tym o czym pisywał na temat władzy w tym mieście Ciemniak i Magilla, nie mam wątpliwości z jakiego rozdania politycznego są ludzie, którzy powyższe kłamstwa na temat moich relacji z ww. osobami tworzą i powielają.

Felice123
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 64

W następnym wcieleniu sami będą mieli to, co insynuują. Tak działa Boża sprawiedliwość. Duch musi się oczyścić naprawiając to, co zepsuł w poprzednim życiu.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Bistro za Miastem
Branża: restauracja
Dodaj firmę