Czy 100 zł za rozliczenie pit 37 za 2023 rok wspólnie z małżonkiem i ulgą na dzieci to dużo?
Jak Ci dużo to rozlicz sobie sam.Jak nie umiesz to płać
Zdecydowanie za dużo
To bardzo proste rozliczenie
Mogę rozliczyć Ci za darmo i przy okazji pokazać jak to robić na przyszłość. Zazwyczaj robię symulację, rozliczam się sam, po czym rozliczam małżonkę , aż w końcu rozliczam nas wspólnie i wybieram najlepszą opcję.
Ale jeżeli to czyjaś praca, to przecież nie rozliczy 300 osób za darmo. 100 zł. to teraz 2 kg. kiełbasy swojskiej. 2 lata temu to było 3 kg. kiełbasy :)
Ja pomogę bez kiełbasy, nie ma tu trzystu osób, większość już opanowała sposób rozliczenia, ale jeśli ktoś potrzebuje wskazówek jak to zrobić, to można podpowiedzieć za kaszankę.
Ogłaszają się różne fundacje, które za przekazanie darowizny 1,5% z podatku na ich rzecz, rozliczą Cię za darmo.
No nie bardzo - w hospicjum na Fosha rok temu wzięli ode mnie 1%i dodatkowo 40 zł . Więcej nie pójdę
Śmigacie po forach jak wytrawni hakerzy, to otwórzcie e-pity i tam się spełniajcie, postępujcie krok po kroku co tam jest napisane i porozliczacie siebie , teściową, sąsiadów i kto tam jeszcze będzie w potrzebie
Są instytucje, które nie pobierają żadnej dodatkowej opłaty za rozliczenie pita, przekazuje się tylko 1,5% podatku
Rozliczenie jest banalnie proste, też od lat się sama rozliczam, wszystko zdalnie.
A ja w minionym roku się sama nie rozliczyłam pierwszy raz w życiu, nowy ład podatkowy mnie pokonał.
Daj namiary na siebie, to rozliczę pit za darmo. Teraz to już nikt nikomu nie umie bezinteresownie pomóc, nawet w tak błahych rzeczach. Społeczeństwo zeszło na psy.
Jeż też program w necie do rozliczenia za darmo.