Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

1000+ dla urlopowiczów.

Ilość postów: 128 | Odsłon: 3602 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
              • Odp.: 1000+ dla urlopowiczów.

Polska będzie miała najniższy spadek PKB w Europie gościu 22:06. Nie rób z naszego kraju takiej biedoty, stać nas na to, żeby nasi obywatele uczestniczyli we wzroście gospodarczym i byli jego beneficjentami.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

No tak bogaczu i beneficjencie z 22:21 weźmiesz swoje dej+na wakacje będziesz Gieroj nad Baltykiem albo na kropowkach będziesz płacił za zrobienie zdjęcia ze śmierdzącym misiem swoją karta. Bo Cię stać

bo Maliniak i Pinokio dal. Beneficjenci dej+ze swoimi najniższymi krajowymi na paskach raczej mają niewielki udział w doprowadzaniu pieniędzy do państwa, raczej mają Ci, którzy Was zatrudniają bo płacą podatki od przychodu i zysku za wasza prace. Ale ok jedzcie w te szlagierowe miejsca, koronka będzie miała żywicieli, mamy taki wlasnie system zapobiegania pandemii w naszym kraju:)

Gość_Julek
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 106

Odp.: 1000+ dla urlopowiczów.

Powtarzasz się idioto 22:06 i nudny już jesteś.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Weź spi3rdalaj PISdo 22:22, bo obrażasz homo sapiens

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

I teraz widzicie dlaczego Polska przeszła rozbiory, komunę i ciągle nie może dorównać demokracji??? My sami siebie niszczymy, podoba nam się ta służalczość względem innych krajów, my po prostu jesteśmy stworzeni do zapier...lania dla niemca, francuza, włocha...I jak przyszedł rząd co w końcu coś daje, żeby nam w tym kraju lepiej się żyło, żebyśmy nie wyjeżdżali i nie harowali za miske zupy.... Może kiedyś dożyje jak niemka czy włoszka przyjedzie do Polski i będzie opiekować się naszymi seniorami. (?)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

W punkt 08:27 Poza tym niszczymy się na wzajem. Wystarczy poczytać z jaką pogardą odnoszą się ci trochę lepiej uposażeni do beneficjentów 500+ mimo, ze sami nie maja w sobie na tyle honoru, aby tego dodatku nie brać. Chętnie innych nazywają patologią, a rząd PIS który realizuje ten projekt posądzają o rozdawnictwo i kupowanie w ten sposób głosów wyborców. To pogarda postkomuny dla Polaków taka sama jak za czasów komunizmu.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Nie rozumiem dlaczego by miał oddawać 500 plus ten kto więcej zarabia, skoro oddaje do państwa dużo więcej w podatku dochodowym i to głównie z jego podatku są finansowani przez dej+ ci którzy nie pracują lub pracują za najniższa.

Gość_Julek
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

W punkt 19:19.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 115

Chyba ty. Ja mam swoją godność i pracuje na równi z nimi często współpracując. Tylko, że ja nie tak jak większość, zacząłem sam dyktować warunki swojego życia, a nie jak pazerne, nigdy nienasycone "dej dej".

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Rozumiem, że zrzekłeś się tych pieniędzy, nic od państwa nie pobierasz 11:40. W przeciwnym wypadku jesteś hipokrytą.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

No wiesz. Jak to inni twierdzą. Odbieram swoje. Zrzekłbym się, jakby przestali mi zabierać. To jest zwykła sprawiedliwość.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Skoro uważasz że to jest kradzież to czemu bawisz się w złodzieja 13:52 ? Zrzeknij się tych pieniędzy i dopiero innych nazywaj złodziejami. Oj gubisz się w swoich zeznaniach.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Przemyślałem wczoraj. Teraz też będę kraść jak tylko będzie okazja. Kij z ideałami.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Ty ideałów nie miałeś nigdy, jesteś po prostu hipokrytą co zostało Ci udowodnione.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Jasne. Sam jesteś hipokrytą i małym człowiekiem, pazernym, chciwym co zostało ci już udowodnione wcześniej.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 120

Ja też. Dostałem bezpowrotną pożyczkę na działalność i rekompensatę potencjalnych zysków jako przedsiębiorca. Co prawda te pieniądze mi są niepotrzebne, ale jak dają to wstyd nie brać. Z klientami się dogadałem, że zapłacą mi dopiero za 4 miesiące. Także bardzo dobry rząd.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 116

Prawda zabolała 23:19 ? To dobrze, ma boleć.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Gościu 14:42 nie wciskaj kitu. Co ma do rzeczy, że ci ktoś później zapłaci.

Czytam ten wątek i co jeden wpis to lepszy. Albo cham, albo oszust, albo dwa w jednym, oprócz kilku sensownych rozsądnych wypowiedzi.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -