o czym wy mówicie? Moze jasniej?
O filmie z Różą T w którym fałszywiec pluł na swój kraj.
O filmie z Różą Thun kłamliwie traktującym o Polsce.
A masz linka do tego filmu, bo staruy jest i chcialem sobie go przypomniec?
Niestety Arte usunęło dostęp do filmu.Są na youtube komentarze.Możesz sobie wybrać.
Komentarz nic nie wnosi, jeśli sie nie zna źródła.
Dałeś wycinek, ale ok. Ja sie z nia w tym wypadku zgadzam, ze to ciagle jest dyktatura. Zobacz, ze przez te dwa lata tak to wygląda. Wszedła w miedzyczasie pandemia i jak to wygląda? Dzieki świadomości polskiego społeczeństwa nie dajemy sie sprowadzić do tego, ale to ciągle jest na pograniczu. Fakt, ze opozycja jest cienka i nie potrafi sobie poradzić, ale to nie znaczy, ze jest fajnie.
Zawsze mi sie przypominaja filmy, gdzie negatywnym bohaterem jest np osoba bez rodziny a jest na stanowisku decydującym o statusie podległych wychowanków. I takim bohaterem jest prezes PIS. Znalazł popleczników w populacji niedorajdów życiowych. Kpina z życia.
Gdyby była dyktatura to nawet byś nie pomyślał a co dopiero pisał co zechcesz.
Zna się źródło i się widziało film.To że dziś niema go na yt nie oznacza że się go odzobaczyło.Tego się nie zapomina.
2018 rok a dzis mamy co?
Jak to co.Dziennikarze w mundurach,więzienia pełne więźniów politycznych i cenzura prasy.O wyjeździe za granicę zapomnij.No panie dyktatura że łohoho.
nic durniu nie łapiesz
Dureń nie łapie, że nie ma demokracji bo nam pozabierali emerytury
I do tego tępią chuliganów niszczących cudze mienie i bezczeszczących pomniki wiary i kultury narodowej, nie tolerują zboczeńców.
A jaka jest kara za zniszczenie legitymacji PZPR, którą się otrzymało w bardzo młodym wieku? Co na to poseł odpowie?
Mój ojciec nie musiał niszczyć takiej legitymacji, bo jej nie posiadał. Dlatego posła pytam.