właśnie ci wykształciuchy są najgorsi myślą że wszystkie rozumy pozjadali a buty mają na rzepie bo sznurówek nie umieją zawiązać .
Debil to jesteś Ty skoro bronisz chuligaństwa i popierasz je. Oj DEJ Ci ROZUM!
Lepszy uczciwy bez wykształcenia niż wykształcony chuligan.
Kto kogo broni? Czytajcie ze zrozumieniem. Kara ma być adekwatna do czynu, a nie na siłę robienie z wykroczenia medialnego przestępstwa.
Kto to jest wykształciuch?" To mocno ignorancka, egoistyczna, narcystyczna warstwa wykształconych, która nie ma wiele wspólnego z polską inteligencją. Ta znaczna część warstwy wykształconej posiada pewną profesjonalną kompetencję. Natomiast straciła ona kontakt z resztą Polski, w gruncie rzeczy na własne życzenie." Czysz to nie Jarek i reszta władz PIS?
Uczciwość w dzisiejszych czasach? Przy korycie i te stara i dzisiejsza trzoda nie zna takich pojęć.
"Kara ma być adekwatna do czynu"-raczej kara ma być nie uchronna i uciążliwa
Czyli przechodząc na czerwonym świetle, tydzien wiezienia. Brawo.
może wtedy nauczy się nie przechodzić na czerwonym .
Łączysz chuligaństwo z polityką. Czy Ty nie potrafisz odróżnić dobra od zła i wszystko Ci się kojarzy "Jarkiem i resztą władz PIS" a może to już granica obłędu na tym tle?
Granica obłedu to jest bronic na siłe, dobrego imienia włądzy, a ta ma wszystkich w dupie. Chuligaństwo to chuligaństwo, ale to nie znaczy, że za ten sam czyn można inaczej preferować wyroki w zależności od politycznych przynależności. Jak był Tusk , to też widziałem i pisałem , ze mają nas w dupie, wiec nie imputuj mi, ze tylko w Jarku widzę polskie zło. Po prostu nie nawidzę ludzi niekompetentnych pozbawionych skrupułów by tylko być przy korycie.
Nikt nic na siłę nie robi. O karze zdecyduje sąd i tyle. Nie broń go bo nie masz racji.
11:55 Właśnie sąd, a Wy juz wyrok wydaliście, gdzie ważną rzeczą jest wycena dwóch biegłych. Pokazówka? Może w tym czasie, służby co poswiecą czas na sąd: policja . prokurator, sąd , biegli zajeli by się czym innym, ważniejszym niż kawałek papieru. Bo o ile chodzi kasy? Mandat 500 zł czy kara w sadzie 1000zł . A może Pani sekretarka zerwala tak specjalnie ta kartke by zrobic aferę?
Kto wydał wyrok ? Nic takiego się nie stało. Zostało popełniony czyn chuligański i sąd zadecyduje o karze. Tylko tyle. DEJ Ci rozum to nie będziesz takich głupot wypisywał.
Może podaj adres to ktoś przyklei takie kartki na Twoje drzwi i okna. Zobaczymy, czy będziesz zadowolony.
dej, a jaką karę proponujesz dla siebie za pomówienie w tym wątku, że poseł kupił sobie opinię biegłego?
Niby że ten chuligan taki wykształcony ? Buahaha
Nauczcie się czytać, albo wcale nie czytajcie jak nie rozumiesz tekstu. Kto napisał , ze gość jest wykształcony? Pokaż mi.
Taki chuligan teraz przyklei naklejkę , a pózniej sprzeda ustawę jak będzie posłem. Zero tolerancji.
Chcecie pisiory karać za czyn chuligański jakiegoś gówniarza, ok. Zawinił, niech dostanie karę adekwatną do czynu. A dlaczego Sasin, który zmarnował 70 mln państwowych pieniędzy, jak dotąd nie został ukarany i nie oddał tych pieniędzy? Może się wypowiecie też dlaczego pan prezes i premier zakładają maseczki, kiedy tylko im się podoba i nie ponoszą za to żadnej kary, przecież jesteśmy wszyscy równi wobec prawa. Chyba, że was kasty pisowskiej żadne prawa nie obowiązują.