Z ostatniej chwili: policja właśnie zakończyła przesłuchanie poszkodowanych plakatem drzwi. Przydzielono im opiekę psychologę, ponieważ przez kilka godzin musiały one znosić obecność plakat niezgodnego ze swoimi poglądami.
Żarty?
Według biegłych zerwany siłą plakat i uszkodzona naklejka 2 dni krążyły między szpitalami, gdzie nikt nie chciał ich przyjąć ze względu na zagrożenie covidem. Ale o tym oczywiście się nie mówi.
Według biegłych zardzewiały duoek i jego babochłop z którym tworzą niezła parę dostał sraczki, smród potrwa latami. Obyśmy o tym pamiętali.
Czyli, podsumowując: czekamy na wyrok sądu i minę Kryja, gdy dotrze do niego smród, którego narobił wokół siebie.
Czekamy. Dzięki Bogu mamy jeszcze niezawisłe sądy i one wydadzą sprawiedliwy wyrok.
A Sądy to mogłyby zajmować się bardziej poważnymi sprawami
W tej sytuacji wystarczył by Moim zdaniem mandat.
Gdyby obie strony się dogadały to wszystko by się po kościach rozeszło. Ale to chyba sprawca powinien wykazać inicjatywę.
Po co, bez względu na wyrok "sprawca" wygrał a Kryj przegrał - całe miasto się z niego śmieje. Ciekawe czy jak przegra to przyprowadzi jeszcze jednego biegłego co stwierdzi, że ta naklejka to 2000 zł była warta plus straty moralne i odwoła się od wyroku. Mam nadzieję, że tak będzie - wyjdzie wtedy, że całe jego biuro i on sam zamiast posłować cały rok zajmują się tylko tą naklejką, a i tego nawet nie potrafią zakończyć.
Junaku, jakoś nie zauważyłam, by oni się tą sprawą zajmowali. Zajmuje się ten, który o niej informował na bieżąco media i ten, kto zaloźył ten wątek. I to chyba nie był poseł.
Junak, widać że ty nauki pobierales w ohotniczym hufcu pracy.
Junak, ośmieszasz się.
Pan biegły, który wycenił to na ponad 500 zł to zwykły kretyn. W byle której agencji reklamowej zawołają za to gówno 50-100 zł.
Sugerujesz, że poseł Kryj korzysta z pierwszej lepszej agencji reklamowej, że oszczędza na tak ważnych sprawach jak naklejki?
Mam do wyklejenia drzwi i okno w sklepie. Podaj mi namiar na taką agencję, która zrobi to za 50-100 zł.
A co mają całe drzwi i jeszcze okno, do jednej naklejki?