Poczytaj o całej sprawie to się dowiesz. Poszperaj np. na stronie radia Ostrowiec. To nie chodzi o jedną naklekę.
Wiem, że nie chodzi o jedną naklejkę, tylko o to, że na miłościwie nam panujących ręki się nie podnosi.
Taki młody a już w nim tyle agresji i nienawiści,kara się należy nawet dla innych wandali nauczka na przyszłość,jeszcze taki kandydował,szok.Uczyć kultury i porządku gówniarstwo,które jeszcze nie dorosło,nie wyniosło z życia wiele,a już demoluje.
To miał być przyszły radny?
Demolka, hehe, za tydzień będą pisać w jakimś portalu propagandowym, że całe biuro rozwalił
Tego niby ,,przyszły radny"kandydujacy nie powinien robić ,zero szacunku i tym bardziej kara się należy.
Weźcie się pisiory za sprawy ważne dla naszej ojczyzny, a nie pieprzycie tutaj o jakimś plakacie z niewychowaną babą.
"Taki młody a już w nim tyle agresji i nienawiści", "Demolka, hehe, " - on nakleił plakat a nie wybił szybę, znasz różnicę?
"Uczyć kultury i porządku gówniarstwo" - jak nazywasz kogoś gówniarstwem to sam raczej kultury uczyć nie powinieneś.
Naklejając cokolwiek na czyjejś własności naruszasz ją.Robiąc to bez zezwolenia właściciela łamiesz prawo.Łamiąc prawo ponosisz konsekwencje.Szczęście gówniarza że nie zrobił tego w USA.Zobaczyłby co potrafią prawnicy.Mówiąc krótko,nie twoje,wyp.
Junak, nie pogrążaj się.
A wzywając nowego rzeczoznawcę, bo nie zgadza się z opinią drugiego, naraża państwo polskie na niepotrzebne koszty, blokując przy okazji miejsce w sądach i opóźniając rozprawy w sprawie morderstw, pobić czy oszustw. Bo Pan Kryj uważa, że 1000 zł mu się za naklejkę wartą 5 dych należy. Jak pisałem wcześniej - czekajmy na wyrok. Z którym się nie zgodzicie, bo kasta sędziowska itp. oczywiscie. A z amerykańskimi prawnikami bym nie przesadzał, słyszałeś o jakichś odszkodowaniach dla sklepikarzy po wybitych szybach i zdemolowanych sklepach podczas protestów black lives matter? Widać, że na niczym się nie znasz, więc na 100% jesteś z biura Kryja.
Czyżby sam zainteresowany tak nieudolnie się bronił ? Skończ Waść, wstydu oszczędź. Miej jaja i ponieś konsekwencje swego chuligańskiego czynu.
Ja przeczytałem tylko artykuł i oburzyła mnie histeryczna reakcja posła PIS. Sam zainteresowany dobrze wie, że nie ma się czego obawiać, bo cała sprawa jest absurdalna. Chciałbym też, żeby Kryj tyle energii wkładał w swoje obowiązki co w obronę naklejki na swoich drzwiach, bo żadnych innych jego dokonań jakoś nie kojarzę.
To masz problemy z kojarzeniem. Ostatnio dzięki Kryjowi trafił do szpitala 1 milion złotych na nowoczesne urządzenia i aparaturę medyczną. Sama starosta Dębniak mu dziękowała.
https://www.ostrowiecki.eu/aktualnosci/obradowali-radni-2/
A dzięki mnie w tym tygodniu przestanie padać
To ty zaklinacz deszczu jesteś?