Lepiej zaklinać deszcz niż rzeczywistość
Dokładnie. Niech również zapomni o jakimkolwiek i kiedykolwiek kandydowaniu. Dla takich jak on nie ma i nie będzie miejsca w polityce. Jest spalony w tym temacie.
O Kryju piszesz? Zgadzam się w 100%.
Nie udawaj głupszego niż jesteś Junak. Piszę o tym cwaniaczku co zniszczył drzwi.
Nie drzwi zniszczył a cały budynek zdemolował 1 plakatem.
Oj DEJu, DEJu. Gówno warte milion złotych. Tylko pozazdrościć takiego gówna.
https://www.ostrowiecki.eu/aktualnosci/obradowali-radni-2/
Tak jak Kryj. Gówno zrobił i pewnie tyle w toalecie.
Wychodzi ci słoma z butów. Dej ci rozum.
Ja wiem co to słoma, ale nie podpieraj się słowami jak cie oceniają i słyszysz je codziennie.
Ja nie słyszę takich słów ale Ciebie widzę zabolało, to znaczy, że nie ja pierwszy Ci to powiedziałem. DEJ Ci rozum.
20:42, za to dla złodziei popisowskich miejsce zawsze się znajdzie.
A ile już kosztuje ,, obsługa ,, tego zajścia
Czas prokuratury, sądu, koszty biegłych bo jeden ocenił nie po myśli posła
I kto naciąga państwo ?
A młodego człowieka za naklejenie można bylo ukarać mandatem i koniec
A duże sprawy PiS , nadużycia władzy, nieudane zakupy to pikuś - gdzie nM przyszło żyć
Wydaje nam się , że ten młody, nie mylić z mądrym człowiekiem dobrze jest rozeznany , co ile kosztuje i ile mógł dla siebie zyskać tym smrodliwym rozgłosem. Taka mistyfikacja jest dla niego nie pierwszyzną. Łatka takiego mundrego już na nim zostanie.
Żeby kogoś ukarać mandatem, to chyba on musi ten mandat przyjąć. A czy Pan Patryk Stępień przyjąłby taki mandat ?
a co ? może na ciebie zagłosujemy ? niedojdo,mendo,pedale z kodu ?
Nie jestem z żadnego kodu, chyba źle zrozumiałeś moją wypowiedź 09:29. Pisałem o tym wandalu, przecież on kreuje się na polityka ale nikt normalny na niego nie zagłosuje.
No i sąd postępowanie umorzył... tyle ze sprawy.
I wszystko w temacie