brawo SĄD nareszcie dostał po nosie poseł osieł- pier...ne ciało pedagogiczne
Nie zauważyłem, że ktoś już wkleił - brawo Kryj! Mocny kandydat na osła roku.
W konkurencji osła roku nie masz sobie równych Junak 22:15.
Czy ja dobrze zrozumiałem ?
Skoro w tym nie było "szkodliwości społecznej" to czy np. nasranie komuś na wycieraczce również nie "przekracza granicy szkodliwości" ?
I czy istotne jest tu np. do kogo należy obsrana wycieraczka ?
Nasrajmy na wycieraczkę Junaka. Codziennie niech sra kto inny. Skoro to żadna szkodliwość to każdy może.
Skoro dla ciebie plakat i gówno na wycieraczce to to samo, to nie mam żadnych pytań. To trochę jakbym jakbyś porysował mi auto a ja tobie spalił dom - widać, że masz problemy z określeniem ciężkości przestępstwa, zupełnie jak sam Kryj - może to ty...? A wyrok nie jest prawomocny - zachęcam kryja do odwołania się, by ten cyrk trwał jak najdłużej. Na jego miejscu bym szukał już sobie nowego zajęcia, bo nikt go tu już nie chce.
Czyli nie widzisz nic niestosownego gdy ktoś sra na wycieraczkę ? To przecież można usunąć tak jak ową naklejkę...
Kurcze w blokach masowo muszą skarżyć za naklejone ulotki.
Podobno firmy reklamowe nie wyrabiają z wypłacaniem odszkodowań.
Zgadzam się z porównaniem naklejki Kryja do gówna. Jedno i drugie kiepsko wygląda na drzwiach.
Junak, w takim razie będziemy ci naklejać na drzwi naklejki.
Pozwolisz, że się wtrącę. Drzwi Junaka tym się różnią od drzwi biura poselskiego, że są jego prywatnymi drzwiami, od jego prywatnego domu, a biuro poselskie utrzymywane jest z naszych podatków, to może się nie zapędzaj z tymi naklejkami na prywatne drzwi. Chyba, że mas za dużo kasy?
Pozwolisz ze jeszcze coś dodam. Zwróć uwagę Misiu Pluszowy, że sąd w swoim orzeczeniu nie odnosił się do tego czyje to są drzwi, ale do tego czy dana czynność jest szkodliwa społecznie czy też nie. Dlatego może się nie zapędzaj z tymi naklejkami na jakiekolwiek drzwi. Chyba, że masz za dużo kasy?
Kryjek to jest moczymorda i przestępca i karierowicz. Powinni go powisić. Zaskarz mnie głąbie jeśli masz jaja !!!
Kryjek to jest moczymorda i przestępca i karierowicz. Powinni go powisić. Zaskarz mnie głąbie jeśli masz jaja !!!
Ale posiadnie jaj przez kogokolwiek nie ma nic wspólnego z tym, że jesteś zwykła pizdą.
Widzę, że maluszkiemu kryjkowi i jego zwolennikom brakuje jajek. To wasz koniec patole teraz już na serio szumowiny.
Przecież każdy wie że katole to patole.
Ale my tu już nie o pośle dyskutujemy, ale on tym że napity kolo z 03:18 to pizda jednak jest