Szukanie biegłych , którzy wydadzą odpowiednia opinie ? - śmiech ale kto AK zabroni - im i jemu podobnym wolno
To dlaczego nie ukarają pana JS ze wydał 70 mln
Jaka tu skala
A mogło się skończyć na mandacie
"Tego cwaniaczka, który dopuścił się takiego czynu należy przykładnie ukarać" - skoro sąd zdecydował inaczej to może jednak niekoniecznie? A Kryj sobie zaszkodził a chłopakowi pomógł, bo był nikim a stał się sławny.
I nikim jest.
Sławny, no kuwa chyba jako pan szaletowy.
Dowiemy się na wyborach, mój głos ma na pewno. Na pewno prześcignie wąsatego wuja Kryja. Wtedy będziecie tak samo jęczeć jak teraz, gdy sąd go uniewinnił i wyśmiał Kryja.
A ileż ten twój głos się liczy?
Tyle samo co głosy innych oburzonych postępowaniem Kryja, czy to nadużywaniem władzy i defraudowaniem publicznych pieniędzy w sprawie tego chłopaka, czy też zmuszania kobiet do wyjścia na ulicę. Pamiętasz ile osób przyszło w ramach czarnego marszu pod jego biuro? To w tej chwili najbardziej znienawidzona postać w Ostrowcu. A ten chłopak jako jedyny mu się postawił i za to go zapamiętamy przy wyborach. Lepiej bądź milszy dla niego, bo wkrótce to on może być twoim pracodawcą jak Kryja wykopią.
Odważne stwierdzenia... tyle tylko że wyłącznie twoje własne. Masz coś na poparcie swoich "wywodów" ?
Mam ale nie powiem
Odważne stwierdzenia? Które? Czytałeś w ogóle co sąd napisał o sprawie Kryja? Ja tylko powtarzam jego słowa, na Radiu Ostrowiec masz parę fragmentów i w innych mediach też.
ha ha ha 17:02. Masz fantazję.
ha ha 15:53, dobry dowcip.
Jest apelacja więc sąd jeszcze nie zdecydował 23:56.
Sławny to on się stał po filmie, w którym szkalował Polskę. Tego mu ludzie nie wybaczą nigdy.
Daj linka, chętnie poczytamy :) Pewnie krytykował po prostu rząd PIS, ale dla ciebie to to samo co szkalowanie Polski. PZPR też tak się broniła.
Poszukaj sobie. Dzięki temu przegrał wybory zarówno on, jak i jego pryncypał z Kielc.
Jesteś równie leniwy jak Kryj, dlatego obaj poznacie smak bezrobocia :)
Nieroby z pisdu do roboty !!!