A ja pójde i na**am ci pod drzwi bo mi sie nie podoba twoja gęba 15:02.
Gówniana naklejka, więc i gówniana zemsta - wszystko pasuje. Ciekawe czy za nasranie pod drzwiami też tak policja sprawnie ściga sprawcę. Bo tu przecież nic się nie niszczy - ba, tu się glebę użyźnia, więc pewnie jeszcze będę musiał zapłacić podatek od uzyskanej korzyści od twojego gówna na wycieraczce.
Pogrążasz się Junak i bronisz czegoś, co obronić się nie da. To prawie jak ten z platformy mówił.
Powinien pomyśleć chłopiec przed naklejeniem plakatu na cudzych drzwiach. Ale zrobił to z premedytacją.
Z premedytacją wrzucane ulotki wyborcze do mojej skrzynki nie sprawiały, że kazałem sobie płacic 1000 zł za zaśmiecanie. Bronisz kogoś, kogo nie powinno się bronić. Niech się kryj nie kryje z prawdziwym kosztem tej naklejki - po ile taki chodzą? Bo nie po 1000 zł.
jak u mnie to po 2 tys.chodzą a po drugie poseł to nie zwykły kowalski dlatego trzeba dwa razy pomyśleć zanim się coś zacznie przyklejać.
"poseł to nie zwykły kowalski dlatego trzeba dwa razy pomyśleć zanim się coś zacznie przyklejać." -ooooo, czyli przyznajemy się bez żenady, że są równi i równiejsi? Bo ja zawsze sądziłem, że wobec prawa wszyscy są równi. To daj znać gdzie takie drogie te naklejki, chętnie sobie sprawdzę ceny.
Żartowałem, pewnie że nie podasz, bo cenę i ty i kryj wzięliście stąd, skąd PIS wziął cały swój program wyborczy.
To może powrót do szkoły...
czy to była naklejka karny qtas za złe rządzenie ?
" bez żenady, że są równi i równiejsi" od zawsze tak było więc nie udawaj zdziwionego akurat ja mam taką cenę mamy "wolny" rynek i taką sobie ustaliłem przecież mi wolno.
"czy to była naklejka karny qtas " tak dostałeś za złem parkowanie :):)
tylko poseł nie rządzi musisz udać się do warszawy i nakleić na drzwi Mateusza zobaczymy jaki będzie efekt.
" od zawsze tak było więc nie udawaj zdziwionego" - czekam aż kryj przestanie się z tym kryć o otwarcie zacznie o tym opowiadać, nie kryjąc się za forum.
"akurat ja mam taką cenę mamy "wolny" rynek i taką sobie ustaliłem przecież mi wolno" - takie kity to możesz innym pisowcom wciskać. Przypomnij nam, jak finansowana jest działalność Kryja (przypomnienie - środki publiczne) i jak karana jest niegospodarność, np. gdy ktoś kupi od znajomego za 2000 zł naklejkę, której cena rynkowa wynosi 2 zł. Gdybyś pisał prawdę, byłby to temat na ciekawy artykuł, póki media jeszcze nie znacjonalizowane. Ale obaj wiemy, że jesteś zwykłym kłamliwym pisowskim trollem i Sklepu z Naklejkami dla Posłów nie prowadzisz.
akurat tu się mylisz PIS ma W PIS-du ale jakieś zasady powinny obowiązywać nie można sobie chodzić i sobie naklejać co mu się podoba wtedy będzie anarchia.
Hahaha! A co będzie jak zaczniemy traktować przedstawicieli władzy jako stojących ponad prawem? Bo w tej chwili to zaczynacie postępować jak hitlerowcy karający za znak Polski Walczącej, bo to wandalizm i w ogóle anarchia. Chcecie go ukarać? OK. Ale zgodnie z prawem, czyli kara ma być współmierna do winy, a nie kara śmierci przez rozstrzelanie jak na gestapo. Jestem ciekaw jak Kryj udowodni, że ta naklejka kosztowała 1000 zł. I mam nadzieję, że wszyscy czytający ten wątek wyciągną wnioski. Nie chcemy, by tacy ludzie jak Pan Poseł nas reprezentowali gdziekolwiek i w żadnej sprawie. Obaj wiemy, że chłopak zostanie uniewinniony, chodziło tylko o zastraszenie go.
W jakim świecie ty żyjesz przecież politycy i ludzie majętni są ponad prawem polecam obejrzeć lub przeczytać
Folwark zwierzęcy żyjemy w takiej rzeczywistości, a mrzonki o demokracji i wolności są dla maluczkich i ni jak tego nie zmienisz .