Będą bilety dostępne w kasach?
Idziemy dopingować.
Tak postkomuna wymyśliła, żeby nie było Biegów Niepodległości, zasłaniając się wysokimi kosztami. Wsadźcie sobie ten mecz ...
Bieg w który wygrywali Ukraińcy
Lubię takie teksty o komuchach, ruskich onucach. Większość piszących nawet nie pamięta komuny. Bo urodzili się w latach 80 tych. A tacy jak ty wypominają, bo sami komuchami byli.
Forumowy, czy ja dobrze rozumiem? Że albo byli za młodzi albo byli komuchami a tylko ty jeden prawy i sprawiedliwy. Zadziwiające.
kiedy bilety beda dostepne w kasach>?
11.11 komuchami w dużej mierze jest elektorat Pisu. Jak można powiedzieć o człowieku który koło 40 lat, że jest komuchem?
Potomek komucha coś w rodzaju Hitlerjugend.
Dziś u władzy już dzieci tych resortowych, poza jednostkowymi dinozaurami, które jeszcze chcą wycisnąć co się da z koryta. A ty forumowy ...... przestań pitolić, nie masz jakiś sensowniejszych argumentów?
Dobra,czyli nie idziesz na mecz. Bardzo się cieszę.
Dziś redaktor Śledzińska w Radio Ostrowiec raczyła okrasić to wydarzenie stwierdzeniem "niezwykłe, bo piłkarskie Święto Niepodległości w Ostrowcu Św."
Cóż, płytkość myślenia nie dziwi.
Bilety dostępne na stronie , gdy chciałam kupić kazano mi wpisać dane wszystkich uczestników łącznie z dziećmi i podać nr PESEL wszystkich. Wydało mi się to trochę dziwne,żeby podawać dane wrażliwe jakim jest nr PESEL żeby pójść na mecz.Czy spotaklisciexsie z czymś podobnym??
Wybierając się na mecz reprezentacji to teraz norma.Dawno biletów się nie kupowało
23.10 pesel to nie dane wrazliwe tlumoku
Dlaczego niema biletów w kasach Ostrowiec to miasto starszych ludzi nie każdy ma internet smartfony w stalowej woli grała młodzieżówka bilety były również w kasach
A numer buta też trzeba podać gościu 23:10
Po co te wyzwiska?