Czy w Ostrowcu będą organizowane uroczystości patriotyczne w Święto Niepodległości?
Baranów nie pytałem. Zadanie prostego pytania budzi taką agresję. Nie dziwne że mało kto ze starych forumowiczów pisze tu cokolwiek.
Bania zlasowana nienawiścią. Ktoś zadaje proste pytanie fan opozycji odpowiada w swoim stylu.
Bania zlasowana nienawiścią. Ktoś zadaje proste pytanie fan opozycji odpowiada w swoim stylu.
Zadałem proste pytanie i się posypało. Nie dziwne że o Ostrowcu ludzie nie wiedzą nic. Nic się nie dzieje i telewizja (jakakolwiek) nie ma po co tu przyjeżdżać. Nie dbają nasze władze o promocję miasta. nawet na mapach pogody w telewizji nie ma Ostrowca tylko jakiś Jędrzejów czy opatów. A Wy pytacie gdzie są inwestorzy. Najlepsza promocja to organizowanie takich imprez. Mamy tu przecież wojsko. Ale się rozmarzyłem tęskniąc za normalnością.
Sam się przyznałeś napisałeś że ludzie nie wiedzą nic to ty nic nie wiesz co się dzieje w mieście bo zadajesz pytanie na forum heh
Co nie widziałeś plakatów na przystankach 11 27 jak i wiele info w necie na ten temat?
Nie socjaliści tylko Polacy. To święto wszystkich Polaków. Małych, dużych.
Do czego doszło w naszej Ojczyźnie
Patriota to ,,faszysta " itp.
W Święto Niepodległości pan prezydent zdobył się na oryginalność i załatwił patriotom igrzyska:)
Święto Odzyskania Niepodległości to święto wszystkich Polaków o różnych poglądach i zdaniach. Każdy ma prawo świętować tak jak uważa za słuszne. Przestańcie się wyzywać od faszaystow komunistów. Wszyscy tworzymy jeden Naród który wiele wycierpiał i byl wiele razy dzielony. Nie dajmy się dzielić bo wszyscy jesteśmy Polakami!