Po co wylewać asfalt a potem go zakreskowywac? Kto zgodził się na wyłączenie z ruchu 1/3 drogi?! Projektanci wywalili LOGIKĘ do kosza.
Nasza piękna kraj i logika to raczej nie są zbieżne tematy. Za czasów słusznie minionych ( ale później również ) najpierw lało się asfalt a potem robiło się kanalizację i i przyłącza robiąc z drogi trasę typu "Slalom Gigant". To samo jest teraz. Bardzo ciekawi mnie ( może ktoś się orientuje ) dlaczego bardzo ładna ścieżka rowerowa w stanie idealnym ( chyba niedawno tam położona ) została właśnie zerwana i jest tam lany asfalt. Nie chcę roztrząsać jaki jest sens takiej inwestycji w ogóle (rowerem może raz na dwie godziny ktoś tam śmignie) , ale powala mnie wywalanie kasy w przysłowiowe błoto . Czy ktoś może mnie oświecić czym kierowano się przy tej inwestycji ? Nie ma potrzebniejszych wydatków w mieście ? Żeby nie było że tylko się czepiam to bardzo podoba mi się parking przy Placu Targowym ( i bez opłat ) . Podobają mi się też nasadzenia wzdłuż ulic w tym rejonie. Kiedyś to się bardzo ładnie będzie prezentować . Wkurza mnie tylko bezsensowna rozrzutność . Może warto o nie których takich "babolach" pisać też na forum . Presja zawsze ma sens.
W pośpiechu nie napisałem że chodzi mi o ul. Denkowską .
Tak robią dobrzy gospodarze, przecież gospodarują nie swoimi pieniędzmi.Gdyby były to ich pieniądze, może by się zastanowili. Wymalowane pasy na 11 Listopada bez sensu .Zrobili szeroką ulicę po to , żeby ją zwęzić.
A woda po deszczu jak stała tak stoi w okolicy przejścia STWK ÷ RSCH. Masakra.
A nie mozna wpuscic niemieckie firmy. Oni by zrobili prawdziwe autobahny.
zrzućta sie na ponton i zrobta przeprawe pontonową
a inteligentne przejscie dla pieszych za kilkaset tysięcy zł? Podczas remontu zostało rozpierdolone
Logika jest taka że to nie tor wyścigowy. To są wysepki i wyprzedzania tam nie będzie. Bezpieczeństwo jest najważniejsze.
Kiszka jest ważniejsza niż bezpieczeństwo. Dramat co żeście zrobili nieudacznicy
Kto ma czas obserwować pracę na drogach ??? Pewnie zblazowani architekci
Ogólnie zakazać wjazdu do miasta gruchotom wartym mniej niż 50.000