13:39 jedzie pod prąd zrobi korek dostanie mandat ze zdjęcia lub fimu w czym problem.
Debili nie brakuje.
Ale debil założył wątek.. chłopie opanuj się bo tam nikt nie robi zagrożenia bezpieczeństwa..ot typowe łamanie przepisów na krótkim odcinku drogi a do tego tymczasowo a ty pewnie byś chciał aby wezwać siły szybkiego reagowania i antyterrorystów. Nie patrz w tamtym kierunku tylko idź coś zrobić pożytecznego.
Ty weź jeszcze po pijaku jeździj i w/g ciebie debilu nie będziesz stwarzał zagrożenia bo jedziesz po mału od sklepu do domu na krótkim odcinku. Yebnij się w ścianę poyebie co ty piszesz 21:51 . Jest zakaz wjazdu, to zakaz wjazdu czego debilu nie rozumiesz? Ty to pewnie z tych co kijem w pusty dzban to zakuma.
Każdy kto nie stosuje się do zasad ruchu drogowego, stwarza zagrożenie dla innych uczestników na drodze. Zrozum debilu 21:51
Ja osobiście stosuję się do przepisów tak, jak ja je rozumie. Jeżeli jakiś zakaz ogranicza mi moją swobodę, do go nie przestrzegam i będę tego bronił w sądzie. Jest wiele argumentów na rozumienie prawa inaczej.
Ty mi nie pasujesz w/g moich upodobań i mam ci wypierdolić. Myślenie z dupy pajacu 11:28. Prawo jest dla wszystkich i przepisy,nikt nie jest i nie będzie ponad innymi.
Ale trolle podniecają się malutką uliczką w Ostrowieckiej metropolii..haha.. jeżdżę jak chcę nawet na czerwonym tylko żebym zagrożenia dla życia nie robił. Jedź oszołomie jeden z drugim do większego miasta i ucz się jazdy
Ktore to w Polsce wieksze, bo wszedzie wiocha
Od Ostrowca wszystkie.
13:33. W większych miastach jest większa kultura jazdy niż na ostrowieckim zadupiu. Jesteś inteligentny inaczej.
Może oprócz Kielc bo tam bardzo dużo ostrowieckich szoferaków się porusza.
13:33 cwaniaku z neta,bajeczki to dziecku takiemu jak ty sam możesz opowiadać
12:47 ty to mi możesz na kant naskoczyć, a swoje brednie o przestrzeganiu prawa opowiedz tuskowi.
Hahaha
Pierdol się na ryj cwelu 19:10 ryży niech ci skacze pojebie.
Wreszcie ktoś z drogowców pomyślał i ustawił barierkę przy zakazie wjazdu na 11 listopada, brawo jednak myślenie nie boli.
Noo..i ulga błoga nastała..jest barierka wszyscy się cieszą. Ło matko a ci to będzie jak ktoś sprzątnie ją ? Pilnować pilnować