17:25 nasuwa mi się takie porzekadło, że winni się tłumaczą.
Piszesz: "Jak może zauważyłeś, nie było nas na dzisiejszej prezentacji pana Łakomca."
Gdzieś w podtekście zdradzasz jednak nić porozumienia z komitetem pana Łakomca.
No bo chyba oczywistym jest, że komitety faktycznie, a nie pozornie rywalizujące ze sobą w wyborach, nie biorą udziały w oficjalnym ogłaszaniu kandydata - rywala na prezydenta.
21:39
Zapraszamy jutro na spotkanie i merytoryczną rozmowę.
Widząc do czego dąży Tak dla samorządu , mogę z pełną odpowiedzialnoscią powiedziwć , że my nie chcemy takiego Ostrowca.
Zerknij na zdjęcia Górczyńskiego i Łakomca z kampanii wyborczej. Wokół kręcą się te same partyjne tłuste koty , czychające tylko na ciepłe posadki. Daj mi coś a ja dam tobie...oto ich przekaz.
My mamy tego dość i będziemy mowić o tym głośno.
Trzeba było przyjść na prezentację i tam protestować od razu.
22:09
Proszę o informację do czego dąży TdS, czyli czego wyborcy mogą uniknąć nie wybierając tego ugrupowania.
Mianowania Denkowa księstwem.
A kto zostałby księciem na Denkowie?
"Ja mogę przemawiać, owszem, ogólnie, ja mogę naświetlić sytuację międzynarodową, ale w tych szczegółach Marysia to wszystko musi wyjaśnić.
Postać: wieczny dyrektor"
Poszukiwany, poszukiwana.
W Tłusty Czwartek rozdawali pączki wyborcze pod Galerią Ostrowiec - tak się zbiera grosiki do wyborczego koszyczka ? :)
pączek tańszy od kiełbasy?
22:49
Odpowiedz na twoje pytanie zawarta jest w zdjęciach z konwencji pana Łakomca.
Ci sami ludzie co na zdjęciach z wyborów Gorczyńskiego.
Czyli kontynuacja władzy pod inną nazwą.
Oczywiscie robią to dla mieszkańcow Ostrowca.
Ciekawe ile ludzi to kupi i ile bedzie kosztować nas podatników?
Po co mętne "wyjaśnienia" oparte o zdjęcia?
Piszcie wprost - do czego dąży TdS i czego złego unikniemy głosując na Perspektywę?
22:09 mnie nic nie dziwi. To ta sama klika w dwóch grupach: jedna Łakomca druga Dasiosa.
Kruk krukowi oka nie wykole.
Perspektywa to nowy podmiot i przez pierwszą kadencję trzeba będzie się nauczyć wszystkiego. Dajcie czas na zdiagnozowanie problemów. Nie da się od razu wszystkiego zrobić. Nic się nie da z dnia na dzień poza zmianą ludzi na stanowiskach.
Założyciel TdS ma 15 zarzutów korupcyjnych. Co tu więcej wyjaśniać???
I ani jednego skazującego wyroku.
Przypadek?
PIS się bał konfrontacji przed sądem.
Wyroku nie ma bo jeszcze nie było rozprawy 13:58. Wszystko przed nami.
Zabrakło chwilowo Dasiosa Stelmasika i Steca. Ale po wyborach się to uzupełni
I Dasiosa dołóż do zdjęć z Górczyńskim. Zawsze razem zawsze uśmiechnięci - przyjaciele na zawsze?
Stelmasik też z nimi lubił być blisko, bardzo blisko.
Nadal jest przewodniczącym komisji rozwoju i strategii. Nie powie wam niczego nowego co już na komisji nie byłoby powiedziane.
Nie ma żadnych rozwiązań problemów za to pełne usta samokrytyki za obecny udział w rządzeniu.