Policja mówiła że było spokojnie. Tylko kilka razy karetki przyjeżdżały do zasłabnięć.
7.31 kto za to placil?
Ogromna manifestacja w Warszawie brawo Polacy
Gościu 10:32 - usuneli barierki wcześnie rano o 5:30. To charakterystyczne dla działań reżimowych rządów. Albo w nocy, albo o świcie ...
TV Republika: WITAMY W DOMU WOLNEGO SŁOWA. Włącz PRAWDĘ !!!
Biedactwo, już nie wie co jeszcze głupiego wymyślić, to wymyślił reżimowy zakład usług miejskich.
Protest wolno myslacych Polakow
TV Republika: WITAMY W DOMU WOLNEGO SŁOWA. Włącz PRAWDĘ !!!
Zobacz ten ocean ludzi w TV Republika. Tego na onecie ani w TVP i TVN nie zobaczysz.
Tusk , żeby Niemcom nie zabierać chleba w ich portach przeładunkowych, utworzy Park Natura 2000 w górnej części Odry na Dolnym Śląsku tak, aby uniemożliwić żeglugę statków handlowych i transportu towarów ta drogą do Czech z rozbudowywanego portu w Świnoujściu.
Wyobraź sobie że oglądałam i w tvpinfo i w tvn24 i w polsacie. Cały przebieg marszu i wszystkie wystąpienia. I słyszałam jak pan Bochenek mówił ze jest 300 tys ludzi, za parę minut ze jest 200 tys.a na pasku w republice leciało że 100 tys. Ubywało ich?
Słuszny protest w ważnych sprawach. Frekwencja przerosła oczekiwania. Brawo Polacy.
Nie kłam w tv Rebublika na pasku było ponad 300000 prawdziwych patriotów
A w reżimówce cisza jak na pogrzebie organisty. To są media dopiero.
Obecna opozycja może lekko spasować. Poczekać na kolejne działania ministerialnych siepaczy rządu D.Tuska, którzy za jego podszeptami sami dadzą kolejne dowody na uprawianie bezprawia i degrengolady struktur państwa, a tym samym powód do sprzeciwu.
Póki co, nie wiedzieć dlaczego, zarządzanie gospodarką państwa jest zamrożone.
Już dali 13:48. Bodnar odwołał prokuratora krajowego choć nie ma takich uprawnień. To prerogatywa prezydenta. Bezprawie koalicji 13 grudnia jest przerażające.
Nie kłam. Prezes Republiki powiedział, że było 500 000 prawdziwych patriotów.
Nie to żebym się czepiał, ale sąd odmówił wpisu do KRS nowych władz TVP. Uważam że policja powinna delikwentów wyprowadzić z siedziby TVP. Albo prawo albo bezprawie.