Nie dość że zasiada 09:04 to jeszcze najgłośniej domaga się więzienia dla innych. Jak nie miał immunitetu to bał się do kraju wrócić. Bohater za dychę. Dlatego trzeba stawiać im opór. 11 stycznia to początek.
12.49.
Zgadzam się że to początek ale początek końca.Dacie radę.Czym prędzej tym lepiej.
Początek końca rządów koalicji 13 grudnia. Szkoda Polski na dalsze ich rządzenie 13:48.
14.24.
Mam nadzieję że nowa koalicja nie będzie rozkradała mojego kraju tak jak wy.Piszę wy ,bo normalny człowiek widząc to co się działo nie jest w stanie tego bronić.Ty widocznie masz.
Raczej toito
Dokładnie tak 08:16. Tego już się nie zatrzyma.
Już zbladł 07:57 i przenosi posiedzenie na następny tydzień. Haha. Oczywiście że jedziemy.
Nawet dla nich Mierzeję Wiślaną przekopali, żeby mogli swoimi jachtami szybciej wypłynąć na Bałtyk
Poza jachtami milionów nikt tam nie pływa większymi jednostkami.
Kajaki i skutery wodne jeszcze
KO organizuje wyjazd autokarami. Hołownia i PSL raczej indywidualnie. PIS z Solidarnością.
Czy jedzie ktoś jeszcze?
Autor wątku, funkcjonariusz idiotów, jawi się jako wnikliwy i systematyczny obserwator likwidowanych mediów, podobnie jak tego Forum.
Czy już strach się bać?
Sam jesteś funkcjonariusz. Można i trzeba bronić wolności mediów, a przede wszystkim prawa, które jest teraz w bandycki sposób łamane. W czwartek pod sejmem będzie tysiące osób a to dopiero początek. Nie zakrzyczysz tego. Płaczek już się wystraszył i odwołuje posiedzenie sejmu, dobrze bo czas się kończy na uchwalenie budżetu więc nowe wybory coraz bliżej.
P.S. Nowi funkcjonariusze neo TVP Ci się podobają ?
O ktorej podjezdza autokar pod dps?
Ty suko nie prowokuj z 07:37
12:37 Ja nie prowokuję. Ja obiecuję i nie wyzywaj mnie mendo z pękniętego kondomu.
Czytaj ze zrozumieniem frajerze, nie do ciebie to było, kutasie z 13:35
12.43.
Cóż za język.Gratulacje.Proponuję pprzeczytać jakąś książkę.Zobaczysz że można skonstruować zdanie bez przekleństwa.