Hahahahahaha. Z takich jak ty.
Czyli pseudo patriotów, katolików i inny ów.
Łeb masz zryty od tv
Hahahahahaha
Kilkadziesiąt tysięcy ludzi z całej Polski wybiera się jutro pod sejm. Twój debilny śmiech 14:30 tego nie zmieni. W TVN i Onecie też Ci pewnie tego nie pokażą. Jedź i przekonaj się sam.
FORMULOWY MASZ POCUCIE WSTYDU/?
Pocucie cego?
Ja nie popieram przestępców tak jak ty.
Nie bronię pedofili tak jak ty.
Jestem przeciwny okradanie społeczeństwa w przeciwieństwie do ciebie.
Hahahahaha
Szkoda, że prezydent nie jest moim kolegą, bo mógłbym liczyć na prawo łaski. Oj szkoda, wielka szkoda...
Milionerzy z PiS pływają żaglówkami i jachtami przez przekop na Mierzei Wiślanej
14.43 pewnie socjalne nieroby
Tak zrytego jak Twój to próżno szukać 14:30. Nie wycieraj sobie gęby patriotami czy katolikami. Widać że masz fobię na ich punkcie.
Spoko. To jakiś obcy element. Musi się wyżyć.
12:57 a to ona ma ogon?!
8.10 oplacaj ze swojej kieszeni nie podatnikow
Dokładnie tak.
Czy ktoś z Ostrowca wybiera się na marsz PIS w obronie kryminalistów, milionerów i ludzi oderwanych od koryta ?
Co najmniej duchowo, pomni letnich marszów nierozliczonych złodziei majątku Polaków w czasie prywatyzacji Balcerowicza, multimilionerów, resortowych dzieci miliarderów, ludzi nie przy korycie, a przy zastawionych stołach.
Ale zabolało trola z 16;43.. przecież większych złodziei i oszustów już nie ma od tych KOlaborantów w sejmie
Kto się wybiera jutro do Warszawy na ten protest? Chętnie bym się zabrał, bo mam tam swoje sprawy do załatwienia. Proszę o kontakt telefoniczny.