Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

11 września 2001. Historia krzyża z WTC

Ilość postów: 11 | Odsłon: 653 | Najnowszy post
  • 11 września 2001. Historia krzyża z WTC

Ułożone w kształt krzyża dwie metalowe szyny - element konstrukcji jednej z zawalonych 11 września wież - stały się dla wielu znakiem Bożej obecności w środku śmierci i zniszczenia. Oto historia krzyża z WTC.

Znaleźli go przeszukujący zawalone wieże strażacy. Zaledwie 3 dni po 11 września. Nie tyle nawet znaleźli, co natknęli się na dwa połączone ze sobą metalowe przęsła, które od razu przywiodły im na myśl krzyż Jezusa Chrystusa. Spostrzeżenie to było na tyle silne, że od razu – wierzący i niewierzący – zaczęli się przy tych belkach modlić. – Gdy znajdujesz krzyż pośrodku takiego chaosu, zniszczenia i beznadziei, natychmiast odbierasz to jako wiadomość: jest nadzieja – mówi John Picarello, nowojorski strażak, który brał udział w akcji ratunkowej na terenie zawalonych wież i jeden ze świadków “odnalezienia” krzyża.

Gdy znaleźliśmy ten krzyż było to dla nas jak wiadomość od Boga: jestem tutaj, jestem przy was, we Mnie znajdziecie ukojenie

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: 11 września 2001. Historia krzyża z WTC

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dzięki amerykańskiej instytucji US National Archive cały świat może zobaczyć zdjęcia George'a W. Busha z 11 września 2001 r.

Uwieczniono na nich moment, w którym ówczesny prezydent USA dowiedział się o zamachu terrorystycznym na Stany Zjednoczone.

Dokładnie 19 lat temu, 11 września 2001 roku, zamachowcy z Al-Kaidy porwali cztery samoloty. Dwa uderzyły w wieże World Trade Center (WTC), jeden wbił się w Pentagon, czwarty po interwencji pasażerów rozbił się w Pensylwanii.

https://businessinsider.com.pl/polityka/zamachy-z-11-wrzesnia-2001-kiedy-george-bush-dowiedzial-sie-o-ataku-na-wtc-911/33vsbss

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

sami sobie na to zapracowali mianując się ŻANDARMAMI ŚWIATA

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

No popatrz a nasi komunistyczni żandarmi nie poniesli kary. Mało tego skarżą się do sądów unijnych, ze nie mają z czego zyć.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

foliarz@
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie będe otwierac tego zapewne ekscytujacego linka, skoro zaadresował go foliarz.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: 11 września 2001. Historia krzyża z WTC

filmy z wybuchów trotylu w komentarzach

foliarz@
                Zgłoś
                Odpowiedz

ZAMACHY NA WORLD TRADE CENTER 11 WRZEŚNIA 2001 ROKU

Mija kolejna rocznica od tamtych wydarzeń, które zmieniły obraz świata. Zapoczątkowały one wojnę z terroryzmem, która doprowadziła do śmierci milionów ludzi na Bliskim Wschodzie, kryzysu migracyjnego i wzmożonego terroryzmu w Europie. To czego byliśmy wtedy świadkami to jedno wielkie kłamstwo. Wmówiono nam, że grupka terrorystów porwała kilka samolotów i precyzyjnie zaatakowała budynki WTC i Pentagon. Co m.in miało doprowadzić do zawalenia się budynków WTC 1, 2 oraz 7. Jednak dzisiaj każdy kto choćby troszkę samodzielnie potrafi myśleć i szukać informacji to odkryje co tak naprawdę doprowadziło do zawalenia się tych trzech wież. Zapraszam Was do wspólnego oglądania gdzie wrzuciłem do playlisty kilkanaście filmów mniej lub bardziej związanych z tematem, a które przez te kilka lat opublikowałem na mojej stronie. Także odsyłam was do analizy strony https://www.ae911truth.org gdzie znajdziecie naukowe badania na temat tego co się wydarzyło 11 września 2001 r. i jak komisja NIST kłamie w tej sprawie. Dla mnie jest to smutny dzień, bo ludzie niczego się przez te tyle lat nie nauczyli. Dzisiaj mamy nowe WTC tylko pod nazwą Koronaświrusa. Tak wielu ludzi daje przyzwolenie na zniewolenie, że nie wiem czy dożyjemy czasów gdzie będziemy naprawdę wolni. Musicie uświadomić sobie, że Nowy Porządek Świata nie śpi, ma nieograniczone środki i zrobi wszystko aby się wypełnić. Czas ucieka i miejmy nadzieję, że znajdzie się jakaś grupa, która to wszystko zatrzyma. Nadchodzą mroczne czasy... Będzie gorzej niż w tych wszystkich filmach science fiction.

Pozdrawiam

Mora

foliarz@
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

The Bill

Gość_W
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Szacun, że w ogóle chciało Ci się odpisać foliarzowi - debilowi.

Raczej go olewamy.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -