11 września w naszym mieście odbędzie się bieg z okazji rocznicy... zakończenia II wojny światowej :)) To ona zakończyła się 11-go września? :) Ktoś tu Bugim manipuluje.
plakat tu: http://arkadiuszbak.pl
A chodzil ty do szkoly/ ,ty bak,ty paskudny?
Nie tylko chodził, ale i czasem słuchał :) Ale do innej niż organizatorzy :))
He he ,wcale nie taki paskudny:)Sa paskudniejsi i mniej wykształceni.Chocby ja:)Ale ...ja Wam powiem co to ma ze sobą wspólnego.Czytałam wczoraj w faktach,ze caly wrzesien ma byc słoneczny,więc nasz prezydent musiał to juz wiedziec wczesniej i stąd taka decyzja.Maj byl paskudny,mało kto by sobie pobiegał.He he
11 wrzesnia ,to moze chodzi o USA i jakies uklady z Talibami?
Widac ostatni hitlerowiec zginal w WTC. Ty nie pyskuj, tylko trampki szykuj ;)
Piottrek, czy ty to tez ten arkadiuszbak?
oooo rany to moze teraz koniec wojny przeniesiemy na 10 kwietnia????
No szykuję, bo jak inaczej się dowiem :) Do szkoły chodziłem i chodziłem :)) Ale nigdzie nie powiedzieli, że wojna się kończy 11 września :) 2-gi to jeszcze :))
Ale z tym WTC to może być fakt :))
Pozdrawiam
Podobno wojna Polsko - Polska skonczyła sie 10 kwietnia , to moze jakas byla tez swiatowa koło Ostrowca 11 września-Bitwa pod Pułankami :))
albo II wojna światowa o samolot ;)
Masz rację Arkadiuszu-debilizm posunięty do granic absurdu!Ale w Polsce pokłady głupoty i kretynizmu są niewyczerpane,czego mamy przykłady m.in. obserwując tzw."obrońców(?)
krzyża" i ich politycznych popleczników.
Z plakatu zamieszczonego na Twojej stronie wynika,że najważniejszym elementem biegu będzie wystąpienie o godz.12:00 jaśnie panującego nam prezydenta Wilczyńskiego-widać wybory tuż,tuż...
Pierwszego listopada pewnie bedziemy obchodzic dzien zakochanych
Ha ha :P Świetne! Patronat Prezydenta!!!! Bardzo jestem ciekawa, czy zapytany wprost jest w stanie odpowiedzieć co ma wspólnego 11 września, koniec II wojny światowej i bieganie po Gutwinie :D Mhm... a może to jest jakiś test na skojarzenia :D Mieszkańcy Ostrowca ruszamy główkami :P
:)) a do wygrania oprawione wydanie przemówień zebranych Pana Prezydenta :) Z dedykacją ;)