Mało. Ja jako nauczyciel dostalem teraz 1000 zl netto podwyzki.
Pewnie że mało 1000 zł netto to już jest coś, chociaż ciekawe na ile to wystarczy jak zaraz będą nowe podatki i podwyżki hmmmm.
Podawanie wynagrodzenia brutto to tak jak mierzyć długość penisa razem z kręgosłupem.
Eno co ty przecież łatwo obliczyć brutto,a netto. No chyba że penisem w twoim przypadku he he he he
Punk pierwszy: wiem że łatwo policzyć. Punkt drugi: czy ja go mam. Punkt trzeci: che che che.
No i już cię lubię he he he bez jaja ale z humorem he he he he
To wcale nie dużo za ciężką pracę. Nauczyciele tyle dostali. Hutnicy powinni żądać co najmniej dwa tysiące.
No ok nauczyciele,hutnicy a reszta to uj? Im się nie należy? Są jeszcze sprzedawcy,pracownicy drogowi, kierowcy i dużo innych ludzi.
No a kierowcy to frajerzy, którzy się nie upominają. Niesprawiedliwe jest to, że tylko nauczyciele dostali. Żyć nie będziemy bez kierowców, hutników czy lekarzy. Podwyżki dostali nauczyciele. Trochę nie w porządku. Wszyscy powinni zastrajkować. Bez sprzedawców też nie będziemy jeść.
Niech padnie wreszcie ta Huta i będzie spokój. Zarabiają po 5- 6 tyś i ciągle mało . Jak padnie to pójdą do prywatnego za 3, 5 tyś i słówka nie powiedzą . Podwyżki wszyscy by chcieli
5-6 tysięcy zarabia też nauczyciel. Porównaj teraz jedną pracę do drugiej i zastanów się co piszesz. Wszystko niech padnie najlepiej.
Nauczyciel zarabia ok. 4 tyś lub trochę więcej. I ukończył studia w odróżnieniu od oderwanych od pługa (w większości) pracowników fizycznych Huty
No i co z tego, że studia?
Podawaj trochę, powalcuj, to zobaczymy, czy te studia nauczycielskie takie opłacalne.
To może ty ze swoimi umiejętnościami i wiedzą idź popracować w szkole ?? Co się czepiasz nauczycieli . Wybrałeś zawód hutnika, a jak ci się nie podoba i uważasz , że jesteś niedoceniany , to zmień pracę , przekwalifikuj się. Może , gdzie indziej zapłacą ci więcej .