21:05 a jak na warunki polskie? A jak na rodzaj pracy?
Jestem spawaczem pracuję w tym mieście zarabiam ponad 6 tys. a jak mi się chce to robię nadgodziny i mam 8 tys. czy to dużo czy mało ?
na czym to opierasz ? praca spawacza bardzo się zmieniła jeśli chodzi o środki ochrony czyli BHP oczywiście jak pracujesz w dobrej firmie
Zarabiają tyle bo mają zdolności manualne to nie jest prosta sprawa spawanie
Można powiedzieć , że aż za dobrze . Po co im takie pensje . Niech zarabiają o połowę mniej . I wtedy na warunki ostrowieckie będzie akurat .
Nie pozwalaj sobie za dużo z ocenianiem pracy innych . Uważaj , żeby Ciebie nie ocenili . Co tak jedziesz po tych nauczycielach ? Nie znasz innych zawodów ?
Zapytaj swojego nauczyciela, jak prawidłowo wstawiać znaki interpunkcyjne.
Starzy to moze i maja dobrze na hucie, młodzi z agencji 200-300 wiecej jak minimalna plus dodatki zmianowe, najlepsza fucha to k.zmiany, miche zamówic i wyjebongo
To jest propozycja a ja wcale się nie dziwię jak nic nie dadzą albo ledwie jakieś 300 a związki i tak odtrąbią to jako sukces
Zatrzymać produkcję, właściciel sobie szybko przeliczy czy lepiej opyla mu się dać podwyżkę czy liczyć straty.
dokladnie najnizsz krajowa sama ile co roku idzie w gore niedlugo nas dogoni tymbardziej ze podwyzki sa zawsze od poczatku roku
Bardzo dobrze że najniższa poszła w górę. Niestety teraz Tusk znowu wszystko zastępuje.