A z PO nie wzięli i nie Dali Tylko podwyżka była 5 zł nie pamiętasz tego A teraz ile wzioles pochwal się
Zaj3biście. Żyć na kredyt. Co może później pójść nie tak. Potwierdzasz tylko to, dlaczego Polska i Polacy mają tak mało osiągnięć w nauce.
A wiesz od czego jest uzależniona waloryzacja? Pewnie nie.
Tak na marginesie za PiS też dawali 5 zł w pierwszym roku rządzenia, a drugim to było chyba 10 zł.
16.38 i16.45 A nie pamiętasz stary pierdziochu że za Tuska chleb kosztował 1 zł , mleko 2 zł , mięso 9- 12 zł ? A Dzisiaj? - dwa razy drożej . Ja wolałem tamte czasy .
I inflacja była zerowa
I można było jakiš większy zakup zaplanować o odłożyć pieniądze .
I nie było głupawki w sklepach że dzisiaj coś kosztuje tyle a jutro już inaczej . Było spokojniej .
Tego nie widzisz ? No to pora się zbierać .....
Tusk chciał sprzedać nam Niemcom i Rosji. Dobrze, że PiS to zatrzymał.
Ad. ceny chleba kłamiesz jak Tusk.
17.20 masz rację że kłamię- dzisiaj chleb kosztuje nie dwa razy drożej a cztery !!!.
17:20 Dużo się nie pomylił. Kaufland 2013 Chleb zwykły 500g krojony 1,59 (cena regularna 1,89).
Zresztą sprawdź sobie sam ceny:
https://issuu.com/iulotka.pl/docs/kauflanddo060213
Chleb z wyższej półki kosztuje 4 złote.
Wolisz czasy tusska?!?!
Co cię przekonuje? Bezrobocie 25% ??
Emigracja za chlebem?? Czy poniżanie siebie przed zachodem i rosją?
Przyznaj się publicznie, że popierasz zdrajce Polski. Dostaniesz w ryja.
25% Bezrobocia? Kłamiesz jak Morawiecki.
Odnośnie emigracji:
Nigdy nie popierałem zdrajców i dlatego nigdy nie będę popierał PO i PIS.
Chleb z wyższej półki to teraz kosztuje > 10zł
19:04 To znajdź mi prawdziwy chleb obecnie w niżej cenie, albo zapytaj się Morawieckiego po ile jest chleb XD
Ile zarabiałeś za rządów Tuska a ile teraz i wtedy rób porównania.
a ty porównaj ile towarów za rządów Tuska mogłeś kupić za np. 100 zł, a ile kupisz za to samo 100 zł za rządów pinokia
Chleb razowy (500 g) od 4,90 wzwyż - w zależności od piekarni. Wiadomo, że świństwo z mieszanek chińskich podpiekane w marketach tańsze, ale wolę zdrowe pieczywo, a nie świńską chemię.
I ja i tak będę głosował na PiS bo jest mi za ich rządów bardzo dobrze