Koszerny to chyba obiadek zajadales? Z uboju rytualnego?
A w GW piszą krasnoludki :)
Pismen, nie za dużo pytajników? :P
Nie słyszałeś, pismen, o tym najwyraźniej, że nie może byc jednocześnie zdanie twierdzące i pytające. No, ale najwyraźniej Ty mundrala takie tworzyc potrafisz :P
za myślenie nikt nas nie pochwali
za każdy kolejny wpis - owszem
dlatego piszemy jak piszemy
Z tego co widziałem Davies nie oceniał go jako ofiary,był tylko pod wrażeniem jak rozwiązano ten problem pod względem technicznym.GW ma ten plus,że tam swobodnie idą posty pod tematami o ile nie wyłączone komentowanie bo i tak się zdarza i mozna sporo ciekawych rzeczy się dowiedzieć z obu stron barykady ,co niestety nie jest praktycznie możliwe na alternatywnych lewoprawicowych stronach .
Nie zmienia to faktu,że poziom redagowania GW w internecie już dawno zobaczył dno ,wydań prasowych trudno mi komentować bo już kilka lat nie widzialem żadnego.
Lewoprawicowe powiadasz. No, to jeszcze lepsze od Kaczorowych białe jest czarne ;-)
Może i lepsze ale PIS uważa się za prawice nie mniej moim zdaniem z nich taka prawica jak z wstawić dowolne słowo baletnica.Lewicowe poglądy i nazywanie się prawicą to faktycznie pasują słowa ,że nikt nam nie wmówi,że czarne jest czarne a białe jest białe.
Zgodzę się, że dzisiaj trudno jest jednoznacznie przyłożyc daną partię do definicyjnego znaczenia słowa "lewica" lub "prawica". Ale podaj mi na jakiej podstawie twierdzisz, że PiS lewicuje? Proponuję najpierw zapoznac się z definicją lewicy i jej głównymi założeniami ;)
Tak, jak czytam "centralne zarządzanie", widzę Donalda.
chłopaki zrozumcie... bez centralnego zarządzanie się nie da,
partia to partia. trzeba trzymać za pysk, bo inaczej każdy robi co chce
Unia?,pismen?,to masz na myśli?
Prezes jedyny,Donald,i jego klauny,szczurki i inne specjalisty od deratyzacji narodu,i nawet ten 1000 becikowy nie pomoże
Pismen usuń swoje posty bo są nie na temat,nie zamydlaj wątku