WŁĄCZ TVN24. NIE ZAMYKAJ OCZU NA PRAWDĘ.PROTESTY ULICZNE!
Tłumy protestujących w Warszawie przeganianych przez Policję. Historia zatoczyła koło.
Walczmy o wolność wolczmy o swije prawa
Łzy się w oczach kręcą. Powróciły wspomnienia na żywo. Ciekawe, czy wyborcy Pisu nie mają kaca moralnego?
13:50x2 człowieku jesteś chory i zmanipulowany. Złodzieje krzyczą że są okradani. Szok. Płakać się chce ze komuna upadła tylko teoretycznie. Teraz szumowiny i karierowicze mając poparcie niemieckie plują na Polskę i Polaków mówiąc że to demokracja. Ech..
Nie, nie mam żadnego kaca moralnego jako wyborca PIS'u gościu 13:50, wręcz przeciwnie. Jestem bardzo zadowolony ze swojego wyboru i w kolejnych zagłosuję tak samo. Opozycja pokazuje, że nie warto na nią oddać głosu, a demokrację ma gdzieś.
Jest takie zdjęcie ks. Isakowicz Zalewskiego leżącego na ziemi ze zwiazanymi rekami skatowanego przez SB. Takich zdjęć Wałęsy, Kaczyńskiego i innych bojowników nie widziałem.
Taki jest życie i sprawiedliwość. Łotrom stawiają pomniki, a prawdziwi bohaterowie całe życie cierpią za swoją szlachetność.
Nie ośmieszaj się 13:38, nie ośmieszaj.
Ty ośmieszasz się na forum codziennie i dlatego oceniasz innych ludzi według siebie?
Ciekawy jestem ile toto z 13:38 ma lat,bo człowiek który zna tamte czasy może sie tylko uśmiechnąc z politowaniem że ma tak zryty łeb przez antypolską propagandę.
Jaja sobie protestujacy robią z policji. Ciekawe gdzie dzis wywieźli wodza.
Znowu szczekaczka forumowa aktywnie pracuje na forum. Świątek, piątek ujada toto.
Postkomuniści wyruszyli na protesty walczyć o powrót do koryta. Bohaterowie tamtych czasów przewracają się w grobie.
Parafrazując debilną wypowiedź Budki sprzed kilku dni; mam nadzieję, że im przyśnia się dziś ci, prawdziwie walczący na śmierć i życie w PRL-u o wolność i demokrację.
CAŁA POLSKA Z WAS SIĘ ŚMIEJE KOMUNIŚCI I ZŁODZIEJE.
14:12. Za to twój śmiech, to śmiech przez łzy i nie zapominaj, że TEN SIĘ PRAWDZIWIE ŚMIEJE, KTO SIĘ ŚMIEJE OSTATNI! Przypomnę ci ten twój chamski wpis w odpowiednim momencie. Czekaj cierpliwie.
CAŁA POLSKA Z WAS SIĘ ŚMIEJE KOMUCHY , LAMPARTY I FRAJERZY
A jest tam z wami na ulicach Cimoszewicz i Miller,czerwony śmieciu popierający morderów zwany Dej?
Boję się o tych protestujących. CZY DZISIAJ ZNOWU BEDĄ LUDZIOM ŁAMAĆ RĘCE?