Nie muszą, biedny admin. Na szczęście leczenie psychiatryczne w Polsce jeszcze jest darmowe i powinien się na nie udać.
Ja pierdziele,oprawcy i ich potomkowie wyszli na ulice i udają ofiary
Cała Polska czyli emeryci, obywatele po podstawówce i koryciarze. No faktycznie cała polska.
A na ulicach oprawcy i ich potomkowie Czerwony do szpiku kości Deju
Czasem mam ochotę napluć na ryj takim jak ty. Uderzyc moze też, ale gówna sie nie rusza, bo smród sie roznosi. A teraz spadaj w podskokach.
Napluć na ryj to możesz swojemu towarzyszowi czerwona zakłamana świnio.
Porównywać dzisiejsze czasy do stanu wojennego mogą tylko takie niedouczone debile jak Dej
No admin gdzie jesteś :{ Tu nie straszysz?
Właśnie pokazałeś się w całej okazałości DEJ. Nerwy puszczają ?
To jak ze złodziejem i krypciakami ogólnie, sami wyzywają innych żeby nikt nie przyglądał się im. Złodziej zawsze widzi w innych złodzieja i pierwszy krzyczy łap złodzieja.
Nie pogrążaj się DEJ. Większość ludzi śmieje się z tych niby strajków i prostackiego wypier..... Nie pocieszaj się i nie zaklinaj rzeczywistości. Komuchy nie potrafią zdobyć władzy w demokratyczny sposób więc wychodzą na ulicę i próbują destabilizować państwo ale jak widać z marnym skutkiem ;)
To właśnie przez takie czerwone ścierwa jak Dej mamy w Polsce to co mamy.
Jestes malutki i nie rozumiesz ludzi. Dla ciebie kto nie jest w pis to czerwony. No ale niczego sie po tobie nie mozna spodziewać jak genów nie dali dobrych.
Czerwony łobuzie,cały czaas prowokujesz a teraz robisz z siebie ofiare?
Ja i ofiara? Coś ci sie popier .. ło. A czerwono to masz co miesiac.
14:47. Co się dziwisz? NIE URODZI SOWA SOKOŁA, A CHAM ZAWSZE BĘDZIE CHAMEM NA WIEKI WIEKÓW, AMEN.