nie wiecie PO ile teraz wzieli? jak to sie ma do kryzysu o ktorym mowia?
co to ma być 13latki w urzędach ja mam 13 lat i nie chodzę do urzędu !
Szukam osób niebanalnych, dowcipnych, dociekliwych, z ostrym piórem, także "młodych gniewnych", które chciałyby aby ich teksty przeczytało kilkadziesiąt tysięcy ludzi w regionie.
Chcesz aby Twoje teksty zostały opublikowane na terenie miasta i okolic w nowej gazecie bezpłatnej napisz na maila fam1@vp.pl list motywacyjny.
Twoje teksty muszą być drapieżne, dowcipne, demaskujące, optymistyczne, seksowne, etc. ... Tak jak nowa gazeta.
Jeśli więc wkurzyła Cię władzunia, może jakiś urzędnik, albo odwrotnie spodobał Ci się jakieś wydarzenie kulturalne, zafascynowała Cię Coś i masz chęć o tym napisać zapraszam.
Co oferuje współpraca. Niestety pieniędzy nie. Gazeta jest bezpłatna, non profit i utrzymuje się jedynie z pomocy sponsorów ( druk ).
Oferuje za to dobrą zabawę, legitymacje prasowe, uczsestnictwo w imprezach zamkniętych, a przede wszystkim zdobycie doświadczenia i możliowość lansu i jego wykorzystania w staraniach sie o pracę w "bogatych" mediach.
fam1@vp.pl
Co za zboczeniec napisał taki temat. Z PiSu zaraz znaleźli by na niego "paragraf" ;).
Pogi, zdecydowanie za wcześnie dzisiaj wstałeś i znów nabijasz posty. Idź i dośpij jeszcze z 4 godziny.
Ja bym chętnie oddała tą 13-tkę (choć jej jeszcze nie dostałam) jakby moja pensja była na tym poziomie, który podają brukowce. Bo na razie w supermarkecie bym zarobiła więcej, a tak siedzę po godzinach i użeram się z frustratami.