Nie da rady , nie przejdzie ;) Muszą rosnąć w zacisznym miejscu
Najpierw myśleć, później robić . A nie odwrotnie .
19.01
Zrobiono inaczej, odwrócić się nie da. Jak zadość uczynić aby było dobrze? Jakich użyć kar dla tych co zrobili nie odwracalną krzywdę miastu. Tylko same narzekania, ja uważam aby zadość uczynić miastu (ludziom) tego aktu wandalizmu. Tylko jak?
11.53 takiego debila jak ty trzeba zutylizowac i koniec dyskusji
19.01
Jesli Ciebie to zadowoli to jestem za.
Spokojnie … Co tak nerwowo reagujesz na proste pytania ? Mnie akurat stać na ugotowanie obiadu bez zbierania gałęzi i na jedzenie w dobrych restauracjach , ale nie każdy tak ma . Co się stało , to się nie odstanie . To drewno z wycinki można by przetransportować w jedno miejsce i niech ludzie , którym to jest potrzebne , zabiorą sobie. Po roku przeschnie i można nim palić w piecu . Liściaste to były drzewa , to jakaś moc będzie. Lepsze to chyba niż przemielenie na wióry albo rozdanie za darmo tym , co wycinali albo podpisywali tą decyzje o wycince .
Właśnie teraz wycinają kasztany na alei
Tobie kasztany potrzebne dziadziu czy porządne drogi?
Beda posadzone tuje w ksztalcie kaczki
Piekne samozaoranie pisu na koniec kadencji, szkoda tylko ze zniszczyli drzewostan
11.47
Jesteś mądrzejszy niż ja. Wiesz jak wygląda drób i sugerujesz pomnik. Ja nie wiem jak wygląda fizycznie głupota, natomiast jak czytam takie wpisy to sobie wyobrażam, że to niby człowiek który bierze kasę od ruskich i każdą mądrą rzecz co może być dobra dla ludzi zochydza, zasłaniając się przyrodą (niby ochrona). Szkoda, że nie urodziłeś się parę setek lat, wtedy mieszkalibyśmy w pieczarach i chodzili w ubraniach że słomy.
11 42 dziad to cię zrobił
Wreszcie, ponad 90% mieszkańców się cieszy. Szpeciły miasto, owoce zasmiecaly i można było skręcić nogę liście były śliskie i zasmiecaly ulicę, auta się ślizgały. Mądra decyzja, wreszcie koło poczty będzie widno i słonecznie, miasto spojrzy na świat. Więcej takich przemyślanych decyzji. Brawo Pan Prezydent, prawdziwy gospodarz, który dba o mieszkańców i miasto. Wreszcie będą prawdziwe ulice.
To nie prezydenta prezent w postaci wycinki 150 drzew. To prezent od pisowskiego ŚZDW w Kielcach, którym zarządza niejaki Wrona z Ostrowca. Będzie ponuro i nieciekawie.
I nawet żadna wrona nie usiądzie na drzewie bo ich nie będzie
12.00
Pan Prezydent jest gospodarzem miasta i cały splendor za ulice, jest dla niego. Bardzo dobrze Panie Prezydencie. Ostrowiec będzie wreszcie miastem z prawdziwego zdarzenia oraz szerokimi ulicami. Dzięki za dbałość o miasto, ma Pan poparcie wszystkich kierowców miejscowych i przejezdnych też.
gdzie piniądze są za las???
Piękne samozaoranie pisu na koniec kadencji xd