Rozejdzie się po kościach..jest nowa władza to i nowe kryteria sprawiedliwości.
Nie zesrajcie się, czekamy na informacje Wyborczej co to takiego "statek miłości" :)
Jeśli on był jednym z najlepszych to znaczy że Ostrowiec nie ma szczęścia do dobrych gospodarzy.
Gardził ludźmi.
A karma wraca. Co sobie uskładał to ma.
Bo upadło.
Ludzie cały czas wpłacają pieniądze na zbiórkach internetowych
Nie wiadomo ile Ostrowiec ma aktualnie mieszkańców - nie podają tego, żeby nie wyszedł na kaw kolejny przekręt z przetargiem śmieciowym :)
W następnej kadencji Jarosław znowu obejmie urząd
I z dzieckiem rodzice wyjechali podobno do Stanów na leczenie
No ale jak to? Przecież jarosław G z rodziną poszli w deweloperke
Zapytaj gajowego
Mimo że bardzo naraziliście się Jej Ekscelencji oraz przez swoje nieobliczalne zachowanie spowodowaliście straty w naszej sieci energetycznej, chcemy wam dać ostatnią szansę.
Wystarczy wystąpić do nas z tym podaniem:
"Ja, niżej podpisana, oświadczam, że urodziłam się mężczyzną wbrew swojej woli. W związku z powyższym proszę,
aby moje dotychczasowe poczynania jako samca uznano za niebyłe, gdyż działałam zbałamucona ówcześnie panującą męską cywilizacją. Jednocześnie w pełni zgadzam się z powszechnie panującym przekonaniem, iż mężczyzn nie było, nie ma i nie potrzeba."
Radzę potraktować to poważnie i podpisać. Staniecie przed zgromadzeniem, które zadecyduje, co z wami zrobić.
Mimo że bardzo naraziliście się Jej Ekscelencji oraz przez swoje nieobliczalne zachowanie spowodowaliście straty w naszej sieci energetycznej, chcemy wam dać ostatnią szansę.
Wystarczy wystąpić do nas z tym podaniem:
"Ja, niżej podpisana, oświadczam, że urodziłam się mężczyzną wbrew swojej woli. W związku z powyższym proszę, aby moje dotychczasowe poczynania jako samca uznano za niebyłe, gdyż działałam zbałamucona ówcześnie panującą męską cywilizacją. Jednocześnie w pełni zgadzam się z powszechnie panującym przekonaniem, iż mężczyzn nie było, nie ma i nie potrzeba."
Radzę potraktować to poważnie i podpisać. Staniecie przed zgromadzeniem, które zadecyduje, co z wami zrobić.