Czy to normalne? Ciekawe ilu pilnuje np. domu Pawła Kukiza?
Jego dom jest ważniejszy niż twój.
Ma do tego prawo, szczególnie, że ktoś mu groził.
A co z osobą która groziła? Została złapana?
Ilość policjantów jest proporcjonalna do ilości oszołomów, którzy wcześniej zakłócali mir domowy mieszkańców tej ulicy.
Brawo, słuszna odpowiedź!
No i co z tego,że pilnują?Sensacja na miarę świata i okolic.Jest realne zagrożenie ze strony fanatycznych lewaków,to pilnują,żeby jacyś wyznawcy czaskoskiego czy innego filozofa nie nawywijali głupot.
Giordano Bruno zmień nick bo hańbisz człowieka ,którego nazwisko użyłeś.Proponuję ci GiordanoCep.
Wiesz gdzie mam twoje pieniactwo? Domyśl się może Ci się uda.
Pieniaczem jesteś raczej Ty 13:51. Widać, że nie lubisz krytyki, oj nie lubisz. Jesteś żałosny 13:51.
Krytyka, ale konstruktywna i merytoryczna, to co wypisuje gość 12:55 to zwykle ujadanie zresztą ta sama osoba nazywa mnie idiota o g 13:08 oraz lewakiem i chamem o g 13:15 no chyba że się mylę i wszyscy piszący z Neostrady mają takie same zdanie. Nie musi mi się podobać ze 18 policjantów jest zajętych jedna osoba zamiast pilnować porządku w innych częściach miasta. Spokojnie Kaczyński lub pis moglby wynająć firmę ochroniarską, a nie angażować policję. Oni chyba są od czegoś innego.
Może został internowany i nawet mu Kamiński nie powiedział o tym.
Jeśli go upilnują i zagwarantują, że nie wyjdzie, to warto.
Od ochraniania polityków jest SOP, a nie Policja, która ciągle zmaga się o ogromnymi brakami kadrowymi, aby prawidłowo pilnować porządku społecznego. Proste, czy jeszcze tłumaczyć?Czy każdy obywatel, któremu kiedyś zakłócono mir domowy dożywotnio otrzymuje ochronę w postaci pułku Policji?
Najpierw jełopy tworzą problem, potem gdy trzeba mu zapobiegać kłapią że się to robi. Żałosne postacie...
Forumowy idiota po urlopie zmienił nick na GirdanoBruno?
Ale chyba nie bardzo rozumie kim był ów człowiek.
To chyba ty nic nie rozumiesz.
Jeśli chroni go firma ochroniarska to nic mi do tego, chce się chronić, bo ma coś na sumieniu, niech Się chroni - ale jeśli chodzi i policję to jest już sprawa inna. Ma płacimy za to, a poza tym co to za firma ochroniarska , której musi pomagać 18 policjantów
To zwykłe pompowanie ego Prezesa. Ktoś mu wlazi w dupę, bo zawdzięcza mu wolność i ułaskawienie Prezydenta.
Prezes od zawsze był drugi i fo dziś cierpi z tego powodu. Nawet w dzieciństwie grał rolę Placka, bo Jackiem był brat.
Dzięki tej ochronie może się poczuć ważniejszy.