a to stąd te nagrody dla policji
I to bez żadnego trybu pilnuje, bo przecież szeregowym posłom taka ochrona nie przysługuje.
Czym innym jest ochrona zapewniana prezesowi przez PIS, prywatną ochronę może wynająć każdy.
Od kiedy GiordanoBruno pojawił sie na forum to smierdzi antifą i zgrzybiałym lewactwem na kilometr.Jaki trzeba mieć tupet by uzywać nazwiska filozofa włoskiego?Lewak zawsze pozostanie chamem.
Nie jestem czlonkiem żadnych twoich antif gościu z Neostrady który tak bardzo mnie się obawiasz ze notorycznie zaczynasz mnie atakować nazywając lewakiem. Nie wiem kim jesteś ale sądząc po twoich wypowiedziach to przedstawiasz dolny poziom marginesu społecznego i intelektualnego. Dlatego nie będę od ciebie wymagał głębszych wywodów.
A co do policji to uważam że to lekka przesada. Szeregowemu posłowi chyba nie przysługuje ochrona z urzędu.
Tu się mylisz. Taka ochrona przysługuje każdemu obywatelowi jeśli tylko są do tego przesłanki. Panu Kaczyńskiemu ktoś groził więc nie widzę nic dziwnego w tym, że policja się w to zaangażowała.
Jeżeli osoba została pojmana to zagrożenie minęło, a jeżeli nie to policja powinna prowadzić śledztwo w tej sprawie. A czy prowadzi?
Też to zauważyłem 13:15. Myślę, że ten nick tak szybko jak się pojawił zniknie tuż po wygranych przez Andrzeja Dudę wyborach. Tak już bywało. Kiedyś prym wiódł niejaki JohnyCash, który z po0dkulonym ogonkiem odszedł zaraz po wieczorze wyborczym ;)
Tak samo jak ciemniak13.
Jesteś zero-jedynkowy? Czy twoje poglądy są w stylu kto nie z nami ten przeciwko nam?
Czy podobnie liczne ochrony policyjne pod domami mają inni szefowie partii działających w Polsce np. Borys Budka, Kosiniak - Kamysz czy Czarzasty?
A ochrona osobista 1 na 1 by nie wystarczyła?
Są osoby w państwie, które powinny być strzeżone, ale prezes Kaczyński tak na prawdę nie pełni żadnej oficjalnej funkcji w naszym państwie i powinien być traktowany tak, jak każdy z posłów. Rozumiem obawy Prawa i Sprawiedliwości i prezesa, wiem, że ma prywatną ochronę i może to by wystarczyło?
Ciekawy jestem jakby darł ryja nedorobiony załozyciel wątku gdyby codziennie pod jego domem psychicznie chorzy zadymiarze zakłocali mu spokój.
A to ich już zdiagnozowano? Wrzuć jakieś dowody. Chyba zo to twoja diagnoza. Rozumiemy ze masz do tego wykształcenie i wiedzę.
Tchórz śmierdzący, boi się suwerena, jeżeli chodzi o SOP, to oni chronią członków rządu
GiordanoBruno zmień nick na inteligentnyinaczej,he,he.
Gościu z 14:21 z Neostrady ujadasz jak taki mały piesek kundelek-obszczymurek, co to krzywdy nie zrobi tylko narobi hałasu. Zmykaj więc skąd przeszedłeś bo jeszcze oberwiesz z buta w cztery litery i po co ci to.
On nie ujada, po prostu pisze prawdę, której Ty nie potrafisz przyjąć.